SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGIoan Tamaian: "Voi ridica de fiecare data mana pentru a sustine o lege in favoarea oamenilor "

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Ioan Tamaian, candidatul USL Sibiu, in Colegiul 1, pentru Camera Deputatilor, la parlamentarele din 9 decembrie, are multe planuri pentru Sibiu, oras care in opinia sa merita din plin sa ajunga pe lista valorilor UNESCO. "Alaturi de colegii mei, candidati la municipiu, Sorin Iliesiu si Florin Orlatanu, militez pentru ca Sibiul sa fie inclus in UNESCO. Cred ca Sibiul merita, alaturi de Sighisoara si de alte locuri din tara", a declarat Ioan Tamaian, subliniind ca un avantaj in acest sens este statutul de Capitala Culturala Europeana dobandit de Sibiu in 2007. "Este un blazon al Sibiului, al Romaniei" a mai spus candidatul USL Sibiu, precizand ca statutul din 2007 obliga Sibiul sa sustina si alte orase din tara in demersul lor de obtinere a acestui titlu.

Totodata, candidatul USL crede ca un alt proiect important pentru Romania este programul Prima Casa, care, dupa spusele lui Ioan Tamaian, trebuie sa continue, sustinerea tinerilor fiind un element foarte important al platformei electorale a USL. Mai mult, Ioan Tamaian se angajeaza sa duca in fata Legislativului problemele sibienilor: "Ce pot sa fac este sa sustin problemele sibienilor in Parlament, prin programele de finantare, prin legi cat mai simple, mai transparente, legi cat mai usor de interpretat" si da asigurari ca va "ridica de fiecare data mana pentru a sustine o lege in favoarea oamenilor."

Sustinerea culturii, a artistilor, dar si a IMM-urilor este o alta preocupare a candidatului USL. "Mi-as dori, ca viitor deputat, sa fiu perceput ca un om de cultura, al artei, care vrea sa se implice in acest domeniu, dar si al intreprinzatorilor romani. (...) in momentul de fata, in Romania sunt inchise zeci de mii de firme, iar la Sibiu s-au inchis cateva mii de firme. Romania consuma mult si produce din ce in ce mai putin. Productia din toate domeniile trebuie sustinuta", crede Ioan Tamaian, subliniind ca un demers necesar este crearea de conditii pentru o absorbtie cat mai buna a fondurilor europene.

in calitate de viitor deputat, Ioan Tamaian vrea sa se implice in sustinerea IMM-urilor, considerand ca impozitul pe profit in cazul acestora ar trebui fixat diferentiat: "O firma care are o putere mai mare sa fie impozitata diferit fata de o firma aflata la inceput" si "sa nu se perceapa impozit pentru unu, doi sau trei ani", in cazul IMM-urilor aflate la inceput de drum. Totodata, Ioan Tamaian mai spune ca acelasi principiu, al impozitarii diferentiate, ar trebui aplicat si in cazul salariilor.

Sustinerea IMM-urilor, a culturii si a artistilor nu sunt singurele prioritati ale lui Ioan Tamaian in calitate de viitor deputat, pe lista preocuparilor sale fiind inclusa si sanatatea. Candidatul USL spune ca va sustine proiectele care se refera la Spitalul Municipal Sibiu, la Spitalul de Urgenta, cu precadere. "Cred ca Sibiul trebuie sa aiba un spital de urgenta", a spus candidatul USL, subliniind ca in opinia sa este mai rapid si mai eficient ca acest spital sa fie construit in actualul perimetru al Spitalului Judetean, plasarea unei astfel de institutii in afara orasului fiind in deserviciul bolnavilor, crescand totodata costurile de constructie, accesul fiind si el ingreunat: "Un spital de urgenta trebuie sa fie in inima orasului", a mai precizat Ioan Tamaian.

Cat despre sansele pe care crede ca le are la alegerile din decembrie, candidatul din Colegiul 1 se declara optimist: "Cred si sper ca sansele sunt mari. imi doresc acest lucru pentru a demonstra ca se poate sa schimbam ceva", conchide Ioan Tamaian.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 03 decembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 27 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter