SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGIohannis - locomotiva FDGR si la localele din 2012

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, care va candida in iunie pentru un nou mandat la Primaria Sibiu, a spus ieri, in conferinta de presa, ca si la alegerile locale de anul acesta va fi ceea ce se numeste o "locomotiva" pentru formatiunea pe care o conduce, Forumul Democrat al Germanilor din Romania.

"Dupa parerea mea, o campanie de tip locale este optim construita daca are un personaj foarte vizibil si un grup de candidati care sunt foarte seriosi. Da, o campanie de acest tip se bazeaza pe ceea ce numiti o locomotiva", a raspuns primarul unei intrebari.

Iohannis spune ca spera ca va avea din nou majoritatea in Consiliul Local Sibiu.

"Pentru mine este foarte important sa obtin un numar cat mai mare de consilieri FDGR. Ca si in alte campanii, am spus-o, si o s-o spun din nou, primarul singur nu poate sa-si puna in practica decat in parte programul si proiectele, daca nu se poate baza pe o majoritate solida in Consiliul Local. Pentru mine majoritatea FDGR in Consiliu este foarte importanta", a declarat primarul.

Echipa merge mai departe

Klaus Iohannis spune ca, in mare, echipa FDGR care va candida la locale va fi cea care a castigat si alegerile trecute.

"Sunt cateva colege si colegi care vor sa se retraga si atunci vor aparea alte nume, dar modificarile nu vor fi foarte multe", a spus presedintele FDGR.

Pentru Consiliul Judetean va candida din nou actualul presedinte, Martin Bottesch, iar in privinta candidatilor FDGR pentru alte primarii din judet, Iohannis a spus ca vor fi anuntati in perioada urmatoare.

Candidatul USL - nu a auzit de el

Primarul Sibiului a spus ieri ca a citit in presa despre nominalizarea USL la alegerile pentru Primaria Sibiu, Dragos Floarea - si "a fost prima data cand am auzit de aceasta persoana".

intrebat daca ii convine aceasta nominalizare sau ii este indiferenta, primarul a spus ca ii este absolut indiferenta.

Primarul a comentat si promisiunea candidatului USL, care a promis un stadion de cateva milioane de euro: "Foarte frumos, bun ar fi, nu stiu cat e de realist".

in concediu, inainte de campanie

De astazi, timp de doua saptamani, primarul Sibiului, va fi in concediu de odihna. Ca de obicei, primarul nu a dezvaluit destinatia concediului, dar a admis ca a ales aceasta perioada ca sa-si incarce bateriile inainte de campania electorala.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 09 martie 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 03 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter