SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Jandarmii mureseni neaga ca l-ar fi imbrancit pe Paul Parvulescu

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Fotbalistul formatiei Gaz Metan Medias, Paul Parvulescu, a declarat ca fost lovit si imbrancit de un om de ordine si de seful Jandarmeriei, la meciul cu FCM Targu Mures, din etapa a a VII-a a Ligii I, informeaza www.prosport.ro. 

"N-am trait in viata mea asa ceva. Un om de ordine m-a lovit cu piciorul in fata si apoi m-a imbrancit. A venit si seful Jandarmeriei si m-a imbrancit si el. Voiau sa ma bage cu forta in vestiar. Apoi au sarit mai multi oameni si ne-au despartit", a declarat Parvulescu. In minutul 85 al meciului de la Targu Mures, Paul Parvulescu a fost eliminat, dupa ce l-a lovit pe Ciprian Vasilache.

Jandarmii mureseni neaga acuzatiile lui Paul Parvulescu, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de Gruparea de Jandarmi Mobila "Regele Ferdinand" din Targu Mures, care a asigurat ordinea publica la meci, comandantul actiunii neaga acuzatiile formulate de jucator. "In urma cercetarilor efectuate la nivelul unitatii, comandantul actiunii neaga acuzatiile formulate, niciun jandarm nefiind implicat in incidentul amintit", se precizeaza in comunicat. Aceeasi sursa adauga ca, potrivit Legii 4/2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, jandarmii asigura ordinea publica in zona apropiata si imediata a arenei sportive, iar comandantul actiunii, respectiv seful structurii de jandarmi competente teritorial, isi desfasoara activitatea in punctul de comanda, urmarind derularea in bune conditii a competitiei sau a jocului sportiv. Duminica, aproximativ 60 de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile "Regele Ferdinand I" din Targu Mures au fost prezenti pentru a asigura masurile de ordine publica la meciul FCM Targu Mures - Gaz Metan Medias.

Formatia FCM Targu Mures a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Gaz Metan Medias, in etapa a VII-a a Ligii I. Tehnicianul formatiei Gaz Metan Medias, Cristian Pustai, a declarat ca jucatorii sai nu au reusit deloc sa fie concentrati la meciul cu FCM Targu Mures.

A fost un meci foarte greu, n-am reusit sa fim concentrati, am facut multe greseli. Stiam ca echipa din Mures este periculoasa. Este prima infrangere in deplasare, dar mergem mai departe, maine facem o analiza. Cand schimbi antrenorul, se schimba atitudinea. Nu am cum sa fiu multumit, dar ne mai asteapta meciuri grele", a spus Pustai. Tehnicianul a subliniat ca Paul Parvulescu a primit meritat cartonasul rosu, subliniind ca jucatorii sai trebuie sa aiba "nerv, nu nervi".


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate marti, 14 septembrie 2010






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter