SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGJaponez serios, harnic, caut familie in Sibiu

Stiri din Sibiu: Cultura Adauga un comentariu »

In jur de 15 japonezi vor veni anul acesta la Sibiu pentru a da o mana de ajutor organizatorilor Festivalului International de Teatru. Cum Sibiul are incepand de anul trecut un frate in Japonia – orasul Takayama, organizatorii festivalului de Teatru s-au gandit ca japonezii s-ar simti cel mai bine daca ar fi gazduiti de familii din Sibiu.

Japonezii urmeaza sa soseasca la Sibiu in jurul datei de 15 mai. Patru dintre ei sunt chiar din orasul Takayama, cativa sunt din Tokyo, iar restul de prin toata Japonia. Toti sunt fie angajati in cadrul primariei din Takayama, fie angajati la o firma multinationala, si au fost selectati pentru a veni la Sibiu dupa ce atat partea romana cat si cea japoneza si-a dat acordul asupra CV-urilor lor. `Prezenta lor la Sibiu este de fapt o continuare a ceea ce s-a intamplat anul trecut. Eu cred ca numai asa se poate vorbi de o infratire adevarata si de sprijin reciproc. Daca vor fi primiti si cazati in sanul unor familii din Sibiu si ei se vor simti ca acasa. Si anul trecut am avut voluntari japonezi cazati la cateva familii si s-au sumtit excelent, si unii si altii`, spune Lavinia Alexe, coordonator voluntari in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu.

Daca sunteti interesat sa luati un japonez acasa ar mai trebui sa stiti despre ei ca au varste cuprinse intre 23 si 40 de ani, sunt respectuosi, foarte seriosi in absolut tot ceea ce fac, si exista foarte mari sanse sa va delecteze cu cateva preparate culinare de la mama lor, din Tara sorelui rasare. Iar drept recompensa din partea organizatorilor festivalului, s-ar putea sa primiti si o excursie in Japonia. `Experienta japoneza te schimba foarte mult. Tara aceasta te uimeste prin seriozitatea cu care locuitorii ei fac cel mai marunt lucru`, mai spune Lavinia Alexe.

Cat priveste numarul total de voluntari necesari pentru editia din acest an a Festivalului International de Teatru de la Sibiu, reprezentantii biroului de coordonare ne-au spus ca au incept selectia inca din luna noiembrie a anului trecut. In total, sunt necesari in jur de 150 – 170 de voluntari. De altfel, daca sunteti interesati de experienta voluntariatului in cadrul FITS 2010 ar trebui sa stiti ca inca mai este nevoie de aproximativ 60 de voluntari pentru companiile de teatru care sosesc la Sibiu, pentru ticketing si pentru biroul Infodesk.

Avantajele volntarilor FITS:Studentilor le va fi punctata activitatea ca si practica, ca urmare a parteneriatelor cu facultatile din Sibiu; posibilitatea de a lucra si a se familiariza cu conceptul de management cultural; perfectionarea limbilor straine cunoscute, contactul cu alte culturi; colaborarea cu o echipa profesionista, tanara si dinamica, posibilitatea de stabilire a schimburilor culturale, cei mai activi si seriosi voluntari vor fi recompensati cu bilete de autocar catre destinatii ale Europei si excursii in tara ...; vor fi introdusi in reteaua permananta de voluntari a Festivalului International de Teatru de la Sibiu, beneficiind de facilitatile aferente; toti voluntarii vor primi diplome de participare.

Contact Serviciul de Voluntariat:Daca sunteti interesat sa deveniti volntar in cadrul Festivalului International De Teatru De La Sibiu sau vreti sa `infiati` un japonez pentru cateva saptamani, trimiteti-va CV-ul la adresa de mail: voluntari@sibfest.ro, sau aflati mai multe pe site-ul FITS, la adresa de internet: www.sibfest.ro.
de Stefan DOBRE


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 22 februarie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 noiembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter