SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGJohannis: PDL va scadea in sondaje din cauza noii coalitii

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat, joi, ca este "posibil, ba chiar probabil" ca PDL sa scada in sondaje din cauza noii coalitii si crede ca scena politica si rezultatul viitoarelor alegeri vor fi influentate "daca se va ajunge la consfiintirea intelegerii intre ACD si PSD".

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca este "posibil, ba chiar probabil" ca PDL sa scada in sondaje din cauza noii coalitii si a spus ca i se pare "normal` ca opozitia sa incerce sa-si "maximizeze sansele", relateaza Mediafax.

"De regula, inainte de alegeri se formeaza coalitii, parteneriate, intelegeri, mai declarate sau nedeclarate. Mi se pare normal ca partidele din opozitie incearca sa isi maximizeze sansele", a declarat Johannis.

Acesta considera ca doctrinele diferite ale partidelor din viitoarea coalitie nu vor impiedica alianta, pentru simplul motiv ca partidele Romanesti nu tin atat de mult la ideologie.

"Doctrinele politice nu sunt foarte puternice in partidele romanesti. Fiecare partid declara o anumita doctrina fara sa putem constata o dedicare suta la suta pentru aceea. Din varii motive, sunt deschise la coalitii, la politici care nu se incadreaza neaparat in doctrina respectiva si, atunci, e usor de incheiat aliante intre formatiuni care, cel putin aparent, functioneaza dupa doctrine diferite", a spus primarul Sibiului.

Intrebat daca Forumul Democrat al Germanilor din Romania, al carui presedinte este, intentioneaza sa intre in viitoarea coalitie, Johannis a spus ca "Forumul nu a facut aliante electorale si nici nu va face".

Johannis crede ca viitoarea coalitie va influenta viata politica a Romaniei.

"Inclusiv daca se va ajunge la consfiintirea intelegerii intre Alianta de Centru-Dreapta si PSD, acest lucru va influenta evolutia partidelor politice, in general, si rezultatele alegerilor. Daca se formeaza asa o alianta mare, va aparea o presiune din interior si din domeniul consultantei de imagine sa promoveze candidati puternici si pentru Consiliul Judetean si pentru primarie, candidati cu sanse reale. Este natural", a declarat Johannis.

Pe plan local, in municipiul Sibiu, unde Forumul Democrat al Germanilor din Romania a obtinut cele mai mari procente la ultimele doua scrutinuri, Johannis a spus ca nu stie daca de scaderea popularitatii PDL va beneficia opozitia sau FDGR, dar asteapta sondaje in acest sens.

PNL si PC au semnat, luni, Protocolul Aliantei de Centru-Dreapta.

Documentul a fost semnat de catre liderii celor doua partide, Crin Antonescu, si, respectiv, Daniel Constantin.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti seara, dupa o noua discutie cu Crin Antonescu si Daniel Constantin, ca alianta PSD-ACD se va putea incheia inainte de luna martie.Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 14 ianuarie 2011


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 13 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter