SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGJohannis: Toti directorii vor fi schimbati pe criterii politice

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Primarul Klaus Johannis spune ca directorii nu ar trebui sa-si faca iluzii si ca vor fi inlocuiti pe criterii politice. Primarul propune o forma politica, transparenta de inlocuire a acestora.

„Mai devreme sau mai tarziu, cam toti directorii vor fi schimbati pe criterii politice. Nu trebuie sa ne facem niciun fel de iluzie aici. Se foloseste acel paravan de functionar public ca sa nu fie schimbarea la vedere si transparenta ", a declarat primarul Johannis pentru Sibiu Standard. in opinia liderului FDGR, in aceste inlocuiri ar trebui mai multa transparenta. „Eu as opta pentru o mai mare transparenta, insa nu sunt eu cel care hotaraste. Dupa parerea mea, ar trebui sa ne hotaram o data in tara asta ce dorim, care pozitii dorim sa le schimbam o data cu guvernul, sa le declaram pozitii politice si atunci si omul care se gaseste pe functie si angajatii stiu foarte clar ca daca se schimba guvernul se schimba si oamenii pana la pozitia x ", a explicat primarul.

Johannis spune ca singura necunoscuta in acest moment este felul in care vor fi schimbati directorii directiilor deconcentrate. „Acum tertipurile sunt bine cunoscute. La inceput n-au stiut, dar in timp s-au dumirit, de ce s-a schimbat denumirea ministerelor. Este foarte simplu, au schimbat denumirea, formal este o noua institutie, trebuie o noua conducere. Dar tot acest circ costa bani si in timp, totul putea fi rezolvat printr-o hotarare politica ", a mai spus Johannis.

"Eu cred ca undeva in ianuarie sau februarie vor aparea cel mai probabil schimbari in randul conducerilor institutiilor deconcentrate din Sibiu. Pana atunci eu sunt linistit", Nicolae Troanca, directorul Directiei Agricole "Sincer sa spun, cu o mica penalizare as putea iesi in pensie, caci am de lucru, slava Domnului. in mod normal, noi suntem o institutie subordonata direct Cancelariei primului ministru, o institutie de specialisti, ingineri constructori. N-ar prea trebui sa avem legatura cu politica. Dar, in Romania totul e posibil", Sorin Şerbu, directorul Inspectoratului in Constructii.
de Alin BRATU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 12 ianuarie 2009


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 21 septembrie 2019 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter