SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGJudecatoria Saliste are sediu nou

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Marti, o comisie de receptie formata din doi reprezentanti ai Ministerului de Justitie, doi reprezentanti ai Tribunalului Sibiu, un reprezentant al Prima­riei Saliste, precum si din repre­zentantii constructorului "SINE­CON SA", ai firmei de consul­tanta "EPTISA" (care a supra­vegheat derularea lucrarilor) si dirigintele de santier - a semnat, fara obiectiuni procesul-verbal de predare a cladirii.

Presedintele Judecatoriei Saliste, Adrian Hancas, a afir­mat ca "Receptia finala urmeaza sa se faca peste un an. in zilele urmatoare vom pri­mi mobilierul si la 1 octombrie ne vom muta in noul sediu".

Noua cladire a Judecatoriei Saliste dispune de o sala mare de judecata, 9 birouri pentru magistrati si grefieri, o incapere pentru arhiva si alta pentru registratura, 3 incaperi speciale destinate zonei de detentie (barbati, femei, copii), 3 grupuri sociale (pentru personalul propriu, pentru justitiabili si personalul din zona de detentie).

in zonele destinate accesului publicului (inclusiv in sala de jude­cata), sunt montate came­re video de supraveghere si o multime de senzori speciali (antiefractie, antiincendiu, de miscare etc.). De asemenea, noul sediu beneficiaza de o centrala termica pe gaz metan.

La Judecatoria Saliste isi desfasoara activitatea: 4 jude­catori, 7 grefieri, un registrator, un arhivar, un agent procedural si un aprod.

De la 1 octombrie, acest per­sonal, cat si justitiabilii din zona de competenta a Judecatoriei Saliste vor beneficia de un plus de confort in desfasurarea activitatilor specifice.

in context, presedintele Tribu­nalului Sibiu, prof. univ. dr. Marcel Rusu, a tinut sa remarce seriozitatea si eficienta lucrarilor executate de constructorul sibian "SINECON SA": "Fara profesionalismul celor de la «SINECON», riscam sa punem sub semnul intrebarii derularea intregului proiect de reabilitare a instantelor sibiene. Acest proiect beneficiaza numai in cazul Judecatoriei Saliste de un imprumut de la Banca Mon­diala, in valoare de circa 700.000 de euro. Proiectul a fost derulat de Ministerul Justitiei prin Directia de Implementare a Fondurilor Internationale si Europene (DIPFIE).

Seriozitatea constructorului este de remarcat mai ales in conditiile in care termenul de un an putea fi depasit, avand in vedere intarzierile provocate in toamna anului trecut de ploile si temperaturile reci, care au generat cheltuieli si operatiuni suplimentare la renovarea imobilului aflat intr-o zona de protectie a orasului Saliste. Iar orice depasire a termenelor stabilite de Banca Mondiala punea in dificultate continuarea imprumutului pentru reabilita­rea celorlalte instante de judecata".
de Ioan Vidrighin


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 15 septembrie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 17 ianuarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter