SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGLa multi ani CSU! La multi ani, FRB!

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Clubul Sportiv Universitar Sibiu a sarbatorit 40 de ani de la infiintare iar Federatia Romana de Baschet 80, cu un spectacol cum mult prea rar se poate vedea in Romania, All Star Game, meciul celor mai buni baschetbalisti din campionatul intern. 

De la o asemenea sarbatoare nu putea lipsi un om. Sau cel putin, amintirea unui om, Elemer Tordai. Inainte sa revina pe parchet, sa isi reincante fanii cu splendida lor daruire, fostii jucatori ai CSU Sibiu au trecut pe la mormantul lui Toci, unde au depus coroane si au pastrat un moment de reculegere. Dupa care s-au echipat si au revenit pe parchetul ce le-a adus lor atatea satisfactii si fanilor atatea bucurii. Pelger, Alecu, Daian, Bleahu, Spanu si multi altii au dat piept in Old Star Game cu Cernat, Tenter, Cristescu, Roschnafsky si colegii lor de generatie. Un adevarat recital al amintirilor, cu nenumarate aruncari de trei puncte, cum doar acum 10-15 ani se mai putea vedea. `Aici am cele mai frumoase amintiri`, spunea Beni Pelger la finalul All Star-ului. Iar cu asta s-a spus tot.

`Batranii` au lasat apoi loc tinerilor. Selectia jucatorilor la All Star Game a fost facuta combinand voturile fanilor din tara cu cele ale reprezentantilor presei de specialitate sI ale specialistilor Federatiei. Titularii Nordului au fost JuJuan Cooley, Jason Forte, Kyndall Dykes, Titus Nicoara si Zoran Krstanovic iar Sudul a trimis in teren cinciul format din Miljan Medvedj, Louis Darby, Josh Jackson, Catalin Burlacu si Virgil Stanescu. Iar cele doua echipe au alternat perfect momentele de eficienta, cu treite pe banda rulanta, cu cele de spectacol, slam-dunk-uri si pase incredibile si cele extrem de amuzante, cum a fost momentul in care Sudul a trimis in teren cinci pivoti iar Nordul cinci extreme mici sau cel in care Virgil Stanescu a facut schimb de tricouri cu arbitrul Marius Ciulin si a inceput sa fluiere o gramada de abateri. Nordul a castigat in final partida, insa scorul nu a interesat pe nimeni. Sunt putine sanse in viata unui spectator sa vada pe parchet atati jucatori exceptionali ca sa isi aduca aminte peste ani ce scor arata tabela.

Seara spectacolului s-a incheiat cu o licitatie, unde au fost scoase la vanzare fel de fel de obiecte de valoare, tricourile lui Elemer Tordai sau Antonio Alexe, manusile lui Lucian Bute, mingea semnata de Ilie Nastase si multe multe altele, din suma stransa in urma licitatiei urmand sa fie cumparat un aparat necesar tratarii copiilor bolnavi de astm, aparat ce va fi donat Spitalului de Pediatrie din Sibiu. La multi ani CSU Sibiu, la multi ani Federatiei Romane de Baschet.

Momentele All Star:

de Bogdan BRYLYNSKI


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 11 aprilie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter