SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGLa plimbare prin Zona Turistica Valea Avrigului. Cu bicicleta

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Schimbarea radicalã a conditiilor meteorologice (in doar cateva ore, Baba Dochia si-a fãcut din plin simtitã prezenta, astfel cã s-a trecut de la temperaturi de primãvarã adevãratã si mult soare, la ploaie, ninsoare sau vant destul de puternic), nu i-a putut opri pe avrigeni de la plãcerea unei plimbãri cu bicicleta in mijlocul naturii, pe frumoasa lor Vale a Avrigului. Duminicã, inainte de ora pranzului, cei mai dornici de miscare dintre ei, tineri, foarte tineri si mai puþin tineri, au rãspuns apelului lansat de organizatorii actiunii "Ne place Valea Avrigului pe bicicletã " si s-au strans in centrul orasului pentru a lua startul la prima plimbare colectivã din acest an.

Au fost participanti de toate varstele, "de la carnetul de scolar panã la talonul de pensie "- dupã cum spunea unul dintre participanti, oameni puternici si mai putin puternici, toti veseli si curajosi, dornici sã admire Valea Avrigului de pa bicicletã.

Dupã scurta sedintã tehnicã in cadrul cãreia participantilor li s-au explicat regulile de care trebuie sã tinã seama in acest "mars ", dar si dupã ce organizatorii s-au asigurat cã toate cele necesare sunt puse la punct (s-a acordat o atentie deosebitã prezentei masinii de asistentã tehnicã- deschizãtoarea traseului, asiguratã de voluntarul Peter Klein, a celor cativa comisari de traseu- membri sau simpatizanti ai Asociatiei "Prietenii Avrigului ", a masinii cu provizii de apã si a echipajului Politiei Romane, ce a asigurat desfãsurarea fãrã incidente a actiunii, inchizand plutonul participantilor), putin dupã ora 11 s-a dat startul la biciclism cãtre Valea Avrigului.

Pentru a mentine cat mai unit grupul, la distante de aproximativ 3 kilometri participantii s-au oprit. Pauza a fost folositã si pentru hidratare sau pentru rezolvarea unor mici probleme tehnice.

in jurul amiezii, participantii au ajuns la Cabana Ghiocelul, unde gazdele i-au primit cu un ceai cald si multã bunã dispozitie. De aseme nea, din partea Asociaþiei "Prietenii Avrigului " participantii au primit gustãri proaspete.

La ora 13, s-a dat startul pentru intoarcerea la Avrig.

Cea de-a doua etapã a actiunii "Ne place Valea Avrigului pe bicicletã " a marcat sosirea primãverii dar si startul noului sezon de biciclism, de acum asemenea plimbãri urmand a fi efectuate de cate douã ori pe lunã.

Acest fel de voiaje, in pluton, au menirea, pe langã oferirea plãcerii de a vedea Valea Avrigului de pe bicicletã, de a sustine demersurile fãcute in vederea realizãrii unor piste de biciclete in zona turisticã a Avrigului.

" Ne place Valea Avrigului pe bicicletã " este un proiect initiat si organizat de Asociatia " Prietenii Avrigului " , Centrul de Informare Turisticã Avrig si Biblioteca Orãseneascã Avrig. Prima editie a actiunii s-a desfãsurat in toamna anului trecut (29 septembrie).


de Dan Francu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 18 martie 2014


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 06 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter