SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGLa Sibiu - proprietati putine, preturi mari

Stiri din Sibiu: Economic Adauga un comentariu »

"Multi oameni si-au retras de la vanzare proprietatile din cauza ca nu au obtinut pretul dorit", susine analistul imobiliar Bogdan Gicu, subliniind faptul ca oferta relativ redusa face sa creasca preturile proprietatilor ramase pe piata. Potrivit analistului imobiliar, se poate spune ca Sibiul se afla intr-o oarecare criza imobiliara, cele mai cautate la ora actuala fiind garsonierele si apartamentele de doua camere, acestea vanzandu-se de fapt ca painea calda. Mai mult decat atat, la oferta saraca se adauga si investitiile (la fel de reduse) din ultimii doi ani, ale dezvoltatorilor imobiliari. "Proiectele imobiliare noi sunt foarte putine. Nu s-au obtinut avize de constructie sau dezvoltatorii imobiliari nu au avut curajul sa investeasca", a mai precizat Bogdan Gicu, aratand ca in oras vorbim de foarte putine proiecte ale dezvoltatorilor, la toate categoriile de constructii.

Mai bine pe langa oras

Chiar daca Sibiul nu sta pe roze, nu acelasi lucru se poate spune despre proprietatile din preajma orasului, o oferta destul de buna si ca pret, putandu-se intalni in ┼×elimbar, Calea Cisnadiei, ┼×ura Mare si ┼×ura Mica.

Tot la capitolul "convenabile" se incadreaza si terenurile care la ora actuala se gasesc in numar mare. "Sunt foarte multe terenuri scoase la vanzare, ceea ce a dus la scaderea preturilor. in acest moment pot fi cumparate terenuri la ┼×elimbar, la 30, 40 de euro pe metrul patrat", spune Bogdan Gicu, adaugand ca daca ar fi sa facem o comparatie intre programul Prima Casa si Casa Noua, cel mai avantajos pentru piata imobiliara se dovedeste a fi Prima Casa.Situatie neclaraDaca suntem curiosi cum va arata piata imobiliara pe perioada verii, iata ca nu prea avem cum sa aflam ce se va intampla. Cadrul legislativ incert din Romania face aproape imposibila stabilirea unui pronostic pentru urmatoarele luni in plan imobiliar, mai crede analistul imobiliar, care considera ca: "Pe segmentul imobiliar, in urmatorii doi ani totul depinde de masurile politice si economice pe care le va lua Guvernul. Atata timp cat situatia este neclara si se schimba de la o luna la alta, nu se pot face pronosticuri. Toata lumea asteapta masuri clare, mai precise".


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 16 mai 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 24 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter