SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGLaudati-ma! Conducerea PD-L Sibiu ii multumeste senatorului Ion Ariton pentru deschiderea centurii!

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Centura Sibiului exista pentru ca:

1. Sibienii au avut rabdare

2. Uniunea Europeana a platit

3. Pentru ca s-a implicat senatorul Ion Ariton

4. Pentru ca asta a promis Ion Ariton in campania electorala

5. Pentru ca Emil Boc si-a tinut si el promisiunea

6. Pentru ca firmele de constructii au muncit

Acesta este in esenta mesajul transmis astazi de conducerea PD-L Sibiu cu ocazia deschiderii centurii ocolitoare a Sibiului. Mesajul este semnat de Biroul permanent judetean al PD-L si face o scurta istorie a santierului, fara a uita sa mentioneze ca lucrarea nu s-ar fi realizat fara aportul senatorului Ion Ariton, presedintele organizatiei. "apreciem implicarea, dupa 1 ianuarie 2009, a parlamentarilor PDL Sibiu, in special a d-lui senator Ion Ariton, in asigurarea finantarii continue a lucrarilor, din partea Guvernului Romaniei. De altfel, interesul domniei sale fata de aceasta investitie s-a manifestat inca din perioada in care a fost prefect al judetului Sibiu. Iar inaugurarea centurii ocolitoare reprezinta indeplinirea uneia din promisiunile electorale ale domniei sale, in campania alegerilor parlamentare pentru mandatul 2008-2012", scriu liderii PD-L Sibiu intr-un comunicat ce aminteste de alte timpuri.

MESAJUL CONDUCERII PDL SIBIU,

CU PRILEJUL INAUGURARII CENTURII OCOLITOARE A MUNICIPIULUI SIBIU

Conducerea organizatiei judetene a PDL isi exprima satisfactia prilejuita de finalizarea lucrarilor la centura ocolitoare a municipiului Sibiu. Se poate spune ca promisiunea premierului Emil Boc, adresata sibienilor cu prilejul vizitei pe santierul centurii, in luna februarie a acestui an, a fost indeplinita. In sfarsit, orasul va fi degrevat de transportul rutier de tranzit, in special de mare tonaj, acest lucru fiind asteptat cu mult interes, mai ales, de sibienii care au suportat, ani la rand, zgomotul si poluarea provocate de acesta pe strazile unde locuiesc. Ca organizatie locala a partidului aflat la guvernare, ne simtim obligati sa le multumim, la fel si tuturor locuitorilor municipiului nostru, pentru rabdarea si intelegerea de care au dat dovada, in toata perioada celor sase ani de la inceperea lucrarilor.

In realizarea proiectului centurii ocolitoare a Sibiului s-au investit, din fondurile europene ISPA si ale Guvernului Romaniei, aprox. 100 milioane de euro, din care 14 milioane de euro au costat exproprierile. Practic, aceasta noua artera de circulatie auto consta din 16,60 kilometri de autostrada si 3,6 kilometri de drum national. Partea de autostrada face parte din Culoarul IV European, care va face legatura intre Constanta de Nadlac.

Proiectul centurii Sibiului a suferit o serie de modificari si au fost mai multe termene de finalizare. De asemenea, fata de momentul de inceput, si constructorii s-au schimbat, dupa ce lucrarile au fost oprite (2006-2008). Toate acestea au generat modificari ale costurilor, pe fondul evolutiei preturilor pe piata imobiliara si de constructii. Din aceasta perspectiva, apreciem implicarea, dupa 1 ianuarie 2009, a parlamentarilor PDL Sibiu, in special a d-lui senator Ion Ariton, in asigurarea finantarii continue a lucrarilor, din partea Guvernului Romaniei. De altfel, interesul domniei sale fata de aceasta investitie s-a manifestat inca din perioada in care a fost prefect al judetului Sibiu. Iar inaugurarea centurii ocolitoare reprezinta indeplinirea uneia din promisiunile electorale ale domniei sale, in campania alegerilor parlamentare pentru mandatul 2008-2012.

Multumim Guvernului Romaniei, premierului Emil Boc, pentru respectarea angajamentelor privind realizarea celei mai mari investitii publice, in judetul Sibiu, in ultimii 20 de ani. Totodata, apreciem eforturile deosebite ale consortiului Max Boegl - Geiger - Comtram si firmei Vectra Service, dupa preluarea santierului, in perioada 2009-2010, datorita carora a fost posibila finalizarea acestei moderne cai rutiere locale si continentale.

Conducerea Biroului Permanent Judetean Sibiu al PDL

Centura Sibiului noaptea dupa deschiderea oficialade Alin BRATU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 02 decembrie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 22 octombrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter