SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGLegea prostitutiei respinsa de toti parlamentarii de Sibiu. Ar putea reveni peste cinci ani

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Legea prostitutiei nu este printre prioritatile Ministerului Muncii, dar la un moment dat va trebui sa facem asta, in trei, cinci sau sapte ani, a declarat, marti, ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, aratand ca o astfel de initiativa ar putea veni din Parlament.
Propunerea de legalizare a prostitutiei a fost respinsa in Camera Deputatilor, in urma cu doua saptamani cu o majoritate covarsitoare de voturi. Toti parlamentarii de Sibiu au votat impotriva acestei legi propusa de parlamentarul PD-L, Silviu Prigoana. "Legalizarea prostitutiei nu este printre prioritatile ministerului. (...) Poate ar trebui sa vina o initiativa din Parlament (...) Dar, la un moment dat, cred ca va trebui sa facem asta, in trei ani, in cinci sau sapte ani", a spus Lazaroiu, raspunzand unei intrebari adresate de deputatul Cristina Pocora, in Comisia de munca din Camera Deputatilor.
Lazaroiu a precizat ca in tarile in care a fost facut acest pas s-a observat ca a scazut incidenta traficului de fiinte umane. Ministrul Muncii a amintit de raportul Departamentului de Stat al SUA privind traficul de persoane, aratand ca sunt probleme si ca exista chiar doi politicieni la varf implicati in problema traficului cu fiinte umane.
In documentul Departamentului de Stat american se arata ca Guvernul Romaniei nu respecta in totalitate standardele minime pentru eliminarea traficului de persoane si nu a prezentat o situatie privind anchetarea traficantilor care exploateaza victimele prin munca.

Despre legea legalizarii prostitutiei:

" Nu sunt de acord cu un astfel de proiect. Nu avem o cultura si o educatie in acest sens. Si chiar daca s-ar legalize, oricum vor exista prostituate la marginea drumului. Sunt si acum prostituate de lux care merg la medic si care se trateaza curent`, Minerva Boitan, senator PNL.


" Nu pot fi de acord cu o astfel de lege`, deputatul PD-L, Raluca Turcan.

" Este o nebunie sa legalizazei prostitutia in Romania. Nu voi fi niciodata de acord cu o astfel de lege, indiferent de persoana sau partidul care sprijina un astfel de demers`, deputatul PSD, Ioan Cindrea.
de Alin BRATU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 29 iunie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter