SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGLicitatiile CJ cotestate in corpore

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Licitatiile organizate de Consiliul Judetean in acesta vara au fost contestate in totalitate la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor. Ba mai mult, doua licitatii sunt contestate chiar la Curtea de Apel Alba Iulia. in acest moment, Consiliul Judetean a desemnat castigatorii pentru toate licitatiile, adica reabilitarea drumurilor Sibiu - Agnita, Jina - Şugag si Carta - Agnita, dar si cea pentru programul "Cornul si laptele", care s-au desfasurat in sistem electronic. Toate, insa, sunt sub semnul intrebarii. Licitatia privind desemnarea castigatorului pentru reabilitatea Sibiu - Agnita a fost cotestata de o firma din Sinaia. Dupa ce initial, contestatia a fost respinsa, firma din Sinaia nu s-a impacat cu rezultatul si a dat in judecata Consiliul Judetean la Curtea de Apel Alba Iulia. Primul termen este 9 septembrie. Aceeasi firma a urmat aceeasi cale si in ceea ce priveste licitatia pentru Carta - Agnita, deoarece nu a acceptat ca un alt consortiu de firme si-a adjudecat lucrarea scoasa la licitatie de CJ. Prima infatisare la Curtea de Apel Alba Iulia a avut loc in 26 august, urmand ca un nou termen sa aiba loc in 8 septembrie. Cele doua licitatii au fost adjudecate de consortii de firme din judetul Sibiu.


Licitatia pentru "Cornul si laptele" a desemnat drept castigatoare o firma din judetul Brasov. O alta firma a contestat procedura la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, care nu i-a dat, insa, castig de cauza. in acest context, in 14 septembrie va fi semnat contractul cu firma castigatoare. Un pic mai bine stau lucrurile in ceea ce priveste tronsonul Jina - Şugag. Şi aici, licitatia de executie a fost contestata, dar ulterior aceasta a fost retrasa. Castigatoare este o firma din judetul Alba, iar contractul de exectie a fost semnat luni.


"Nu sunt de acord cu acest sistem al contestatiilor pentru licitatiile de executie. Este un sitem greoi, care intarzie inceperea lucrarilor si semnarea contractelor. Cei care contesta rezultatele nu suporta nicio cheltuiala financiara. Din fericire, Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a reusit sa dea rezultatele la timp, astfel ca proiectele nu sunt in pericol. Singura sansa este schimbarea cadrului legislativ", spune Martin Bottesch, presedintele Consiliului Judetean. Reabilitarea Sibiu - Agnita si Jina - Şugag se fac pe bani europeni, in timp ce tronsonul Carta - Agnita si programul "Cornul si Laptele" sunt finantate cu bani de la Guvern.
de Cosmin Pal


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate duminica, 06 septembrie 2009


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 28 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter