SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGLucrari de modernizarea la Spitalul Judetean Sibiu

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »


La Sectia Clinica Boli Infectioase a Spitalului Clinic Judetean au inceput lucrarile de izolare. Lucrarea, in valoare de peste 44.000 lei, include inlocuire a geamurilor vechi cu termopane noi.

`Procesul acesta se afla in derulare, a fost semnat contractul cu firma S.C Ideal Casa S.R.L. care a fost aleasa conform aceluiasi criteriu de atribuire, respectiv pretul cel mai scazut. Montajul va incepe in aceasta saptamana si se va incheia intr-un termen de maxim 30 zile. Deocamdata clinica in care functioneaza Sectia de Infectioase e supusa doar acestui proces de izolarea, iar anul viitor va ince procesul propriu-zis de modernitzaea`, a declarat Liviu Cotarla, managerul spitalului.

45 de aparate noi de aer conditionat au fost montate pe sectii

Potrivit managerului, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a finalizat primei etapa procesului de climatizare a celei mai mari unitati spitalicesti din judet, constand in achizitionarea si montarea a 45 de aparate noi de aer conditionat. Aparatele au fost cumparate prin achizitie directa, iar de livrare si montare s-a ocupat firma Therma Sib.

`Costul total al operatiunii de livrare si montaj este de peste 75.000, cu TVA inclus. Practic, in urma acestui demers, in fiecare sectie cu paturi a ajuns cel putin cate un aparat nou de aer conditionat, totalul acestora fiind de 45. Dorim sa multumim Consiliului Judetean Sibiu si domnului presedinte Ioan Cindrea, pentru sprijinul financiar acordat, fara de care aceasta realizare nu ar fi fost posibila. Pentru procesul de climatizare va urma si o a doua etapa, in cadrul careia aparatele care mai sunt necesare pentru climatizarea integrala vor fi achizitionate prin licitatie. Procedurile pentru aceasta sunt mai lungi si probabil se vor derula anul viitor. In urma acestei actiuni, va creste gradul de confort al pacientilor internati, mai ales in sezonul cald, cand instalatiile de climatizare sunt atat de necesare` a declarat managerul Liviu Cotarla.

Aparatele au fost montate pe sectiile de Oncologie, Diabet, Medicala I si II, Dializa, Gastroenterologie, Hematologie, ATI I, UPU, Chirurgie I, Bloc operator chirurgie, Neurochirurgie, Ortopedie, Urologie, Cardiologie I si II, Laborator, Neurologie, Chirurgie Plastica, Endocrinologie, Oftalmologie, Infectioase, UTS.

Numarul total al aparatelor de aer conditionat din cadrul SCJU Sibiu a ajuns la 137, inainte existand 92 de aparate de aer conditionat montate din 2003.

Spitalul s-a aprovizionat cu materiale

In ceea ce priveste aprovizionarea cu materiale sanitare, managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a precizat ca `pentru a evita si elimina situatiile in care materialele sanitare de uz curent sa lipseasca, cum s-a intamplat uneori, am demarat o serie de actiuni care deja isi dovedesc beneficiul. Ne dorim ca niciun pacient internat in Spitalul Clinic Judetean sa nu mai fie nevoit sa-si aduca de acasa cele necesare pentru tratament. De asemenea vom aduce si in farmacia Spitalului tot ceea ce este necesar.`
de Dorina Nitu


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 19 septembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 16 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter