SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGLucrarile la drumuri continua pana da inghetul

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Echipele de muncitori care lucreaza la strazile din oras profita de ultimele saptamani in care vremea mai permite interventii de acest fel. incepute in primavara, cinci din strazile de pamant incluse in planul de modernizare din creditul luat de Primaria Sibiu de la BERD sunt complet finalizate - Smardan, Luarea Bastiliei, Horia, Closca, Saligny si Sturza, iar alte zece strazi sunt in plin santier.

Pe Agricultorilor s-a asternut piatra sparta si urmeaza turnarea primelor straturi asfaltice, pe Cimitirului retelele sunt finalizate si se lucreaza la drum, pe strazile Gh. Doja si Moreni urmeaza asfaltarea, pe strada Muncii se face reteaua de canalizare, iar pe strada Anina conducta de apa. Pe strada Popovici Banateanu incepe sapatura generala, pe Mozart au fost finalizate retelele de utilitati si s-a turnat balastul, pe Şt. O. Iosif se lucreaza la retele, iar pe strada Brazilor la canalizare.

Tineretului - gata anul viitor

Klaus Iohannis a fost ieri in cartierul Tineretului, sa vada lucrarile care s-au facut in ultima perioada si sa discute cu constructorul. 

"Continuati lucrarile pana ingheata tun", a fost sfatul primarului, in conditiile in care anul viitor viabilizarile in acest cartier vor fi finalizate.

Primarul spune ca sumele de care mai este nevoie pentru finalizarea viabilizarilor vor fi cuprinse in bugetul pe 2012, an in care se vor face si cele doua podete peste paraul Rosbach pentru a putea face legatura auto intre cartier si terenurile de dincolo de parau.

in ultima perioada au mai fost asfaltate Aleea Picasso si Aleea Monet si urmeaza sa se toarne binderul si strada Roma, iar in mare, pe strazile din Tineretului a fost deja turnat stratul de binder, urmand ca stratul final de asfalt sa vina dupa ce toti locatarii isi vor face bransamentele pentru utilitati.

Lucrari la pod si strazi

La noul pod peste raul Cibin, din dreptul strazii Neculce, se lucreaza pe ambele maluri, pe malul drept se toarna placa de beton care face legatura intre piciorul podului si strada Raului, iar pe malul stang se lucreaza la piciorul podului. 

Pe strada J. S. Bach, societatea DPC a finalizat lucrarile la carosabil, iar in aceasta toamna vor fi asfaltate si trotuarele, pe strada Dimitrie Anghel reteaua de apa a fost reabilitata, se lucreaza la trotuare, pe carosabil se asterne stratul de piatra sparta, iar saptamana viitoare incepe asfaltarea.

Pe Bulevardul Vasile Milea a fost frezat asfaltul vechi si se toarna un nou strat de uzura.

Pe strada Banatului lucrarile la carosabil au fost finalizate zilele trecute, acum se lucreaza la trotuare si la iluminatul public.

Societatea DPC lucreaza si la refaceri in urma sapaturilor societatii de gaz, pe strazile Ştefan cel Mare, Alexandru Ioan Cuza, Bungardului, Vasile Aaron, Calea Poplacii si Islazului.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 04 noiembrie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 01 octombrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter