SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGLuminita Beldean isi propune sa duca PP-DD la 27 la suta in Sibiu

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Luminita Beldean, candidatul Partidului Poporului - Dan Diaconescu la Primaria Sibiu spera sa reuseasca un scor de 20 - 27 la suta in municipiul Sibiu, ceea ce ar face ca PP-DD sa aiba 5 consilieri locali, dupa alegerile din 10 iunie. De profesie medic, Luminita Beldean spune ca va avea o campanie curata si promite ca si daca va castiga alegerile si daca le va pierde, va continua sa lupte, alaturi de echipa sa, pentru imbunatatirea calitatii vietii in Sibiu.

Printre obiectivele pe care si le-a propus candidatul PP-DD in cazul in care va castiga alegerile se numara construirea de locuinte sociale si crese, pe modelul lansat de partidul sau la Bucuresti. "Daca noi vom castiga si vom aloca pamant de la Primarie in oras va garantez ca in doua luni putem avea in prima faza 20 de garsoniere, apoi, in functie de cereri putem avea mai multe, cu costuri moderate. Ştiu ca este coada mare la Primarie pentru obtinere de locuinte. Sunt modele ieftine si simplu de realizat. Dupa ce a lansat PP-DD campania aceea cu garsoniere ieftine, chiar am sunat si am intrebat cum se poate si mi-am dat seama ca acel model eu l-am vazut in Danemarca acum vreo 15 ani. E plauzibil. Se poate realiza ", a declarat Luminita Beldean, candidatul PP-DD la functia de primar al municipiului Sibiu.

De asemenea, echipa cu care medicul candideaza la Consiliul Local Sibiu isi doreste ca, pe acelasi model cu locuintele sociale, sa construiasca crese si gradinite. Totodata, daca va ajunge in Consiliul Local, PP-DD isi propune sa elimine birocratia, sa continue sa atraga fonduri europene nu doar pentru centrul municipiului, ci si pentru restul orasului. "Parerea nostra este ca nu e suficient sa infrumusetam centrul, sa facem un pod sau o strada, dar sa lasam oamenii in mizerie si ne vom stradui sa actionam echilibrat, in asa fel incat oamenii sa simta ca in Municipiul Sibiu este o echipa votata de oameni si nu de niste masini. Personal, pot sa garantez ca daca oamenii ma voteaza, voteaza pentru o sanatate mai buna, pentru demnitate si respect ", a spus Luminita Beldean.

Organizatia judeteana a PP-DD s-a organizat in 53 de organizatii locale. Potrivit secretarului executiv al BPJ al PP-DD, Constantin Borcan, in toate organizatiile au fost constituite si organizatii de tineret. "Din cele 53, exista candidati pentru functiile de primari in 44 de localitati. Celelalte 9 se prezinta la alegeri numai cu candidati pentru Consiliul Local. Ne dorim ca aceste alegeri sa fie corecte, sa castige cei mai buni, care sa reuseasca, in final, sa traduca in realitate politica acestui partid tanar care in esenta doreste schimbarea nivelului de trai al poporului roman, starpirea coruptiei, schimbarea la fata a Romaniei ", a spus Constantin Borcan.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Tavi ( 10.05.2012 10:53 )
Foarte tare , in sfarsit scapam de comunistii care ne conduc de la al doilea razboi mondial incoace .......


      

Alte stiri adaugate joi, 10 mai 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 21 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter