SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGLuna plecarilor: trei de la CJ, unul de la CL. USL nu se grabeste la inlocuire

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »


Rezultatele alegerilor generale sau luptele interne din micile partide au dus la situatia in care, luna aceasta, nu mai putin de trei consilieri judeteni isi vor inceta mandatul, in conditiile in care un post era vacant de mai bine de o luna. La Consiliul Local, de asemenea, de joia aceasta va deveni vacant si postul lui Ioan Tamaian, ales deputat. Singurii care au anuntat oficial supleantii sunt cei de la PP – DD.
In sedinta de joi a CJ Sibiu, se va ajunge in situatia in care din cei 32 de consilieri judeteni alesi la inceputul verii anului trecut, in functii sa mai ramana doar 28. Dupa demisia lui Sajtos László (PNL) in decembrie anul trecut, pe motiv de incompatibilitate cu functia de conducere din Ministerul Transporturilor, a urmat demisia lui Nicolae Neagu (tot PNL). Acesta din urma, vicepresedinte al CJ, a fost ales senator la alegerile din decembrie. Tot atunci, si Iacob Puscas (PP DD) a fost ales deputat, demisionand la randu-i din Consiliul Judetean. A `tras-o` dupa el si pe Magdalena Titonia data afara din PP DD recent. Prin urmare, si locul ei devine vacant.
In fine, in celalalt important for legislativ local – Consiliul local Sibiu – a devenit vacant postul de consilier local ocupat de Ioan Tamaian (PNL), ales deputat in decembrie anul trecut.

Cine vor fi noii alesi. USL n-are inlocuitori

Singurul partid care a anuntat oficial cine sunt supleantii care ar urma sa ocupe posturile devenite vacante sunt cei de la PP DD. Acestia l-au anuntat in locul lui Puscas pe Constantin Borcan, iar in locul Magdalenei Titonia pe Radu Cristea.
Cei de la USL nu s-au grabit sa anunte oficial supleantii sustinuti pentru ocuparea posturilor lasate vacante de Neagu si Sajtos. Chiar daca, intr-un comunicat de presa semnat de PNL, acestia erau anuntati ca fiind Branga Lucian Ioan Florin si Luca Marcel Constantin. Dintre care, ultimul, ar urma sa devina si vicepresedinte al CJ Sibiu, in locul lui Neagu.
Si cum USL nu se grabeste sa numeasca supleantii la CJ, la fel procedeaza si in cazul Consiliului Local, unde in locul lui Tamaian nu a fost nominalizat liberalul care sa ii ia locul.
de Traian DELEANU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Anonymous ( 02.02.2013 09:13 )
Am inteles da este postu vacant imi ofer servicile ma intereseaza un post de bugetar s-a iau si eu bani fraierilor si s-a dau numai din clanta nu de alta dar trece timpu repede mai o intlnire cu asa zisi ivestitori dupa care cholhanuri stropite cu bauturi fine si uite asa am mai pacalit 4 ani de munca la pensie creste punctu si ne laudam ca noi am contribuit mai acestia acolo poti s-a o pui si pe femeia de servici ca rezultatu este tot 0


      

Alte stiri adaugate marti, 29 ianuarie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 23 iulie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter