SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGMagia Crăciunului a ajuns din nou la Sibiu

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

 Vineri, 16 noiembrie 2018, s-au aprins din nou luminile Crăciunului in Piața Mare din Sibiu. Potrivit site-ului romaniaturistica.ro, cea de-a 12-a ediție a Targului de Crăciun din Sibiu urmează să reunească peste 100 de expozanți din intreagă țara dar și din străinătate, fiind in același timp și un punct de atracție pentru cei mici. 
 
 incepand cu 2007, anul in care Sibiul a fost Capitala Culturală Europeană, fiecare ediție a Targului de Crăciun a fost mai bogată decat precedenta. Dacă la primele ediții numărul căsuțelor amenajate nu depășea 50, in prezent există aproximativ 80 de căsuțe magice, pline cu produse speciale pentru Crăciun: mancăruri tradiționale, vin fiert cu aromă de scorțișoară și multe dulciuri pentru prichindei. 
 
 Chiar dacă mai sunt cateva săptămani pană la Crăciun, magia sărbătorilor de iarnă incepe să iși facă simțită prezența nu doar la Sibiu, ci și in alte mari orașe ale țării. Ușor ușor, filmele și muzica specifice Crăciunului se văd și se aud din ce in ce mai des la televizor și la radio, iar la Vlad Cazino poți deja să te bucuri de sloturile Secrets of Christmas și Christmas Joker, gratuit sau pe bani reali. 
 Revenind la Sibiu, trebuie să mai spunem că poți vizita Targul de Crăciun in orice zi a săptămanii, intre orele 10:00 și 22:00, pană pe 3 ianuarie 2019. 
 
 Cei prezenți la festivitatea de inaugurare de pe 16 noiembrie au putut urmări spectacolul susținut de naistul Radu Nechifor, orchestra sa și invitata de onoare celebra cantăreață Paula Seling. 
 
 Potrivit programului dat publicității, urmează cateva săptămani pline de surprize in cadrul actualei ediții a Targului de Crăciun Sibiu 2018
 intre 28 noiembrie și 2 decembrie Piața Mare din Sibiu găzduiește Christmas Food Carousel 2018, șansă unică pentru vizitatori de a incerca o sumedenie de mancăruri și băuturi din categoria Street Food. 
 
 incepand cu cea de-a doua zi a targului și pană pe 2 decembrie, Atelierele lui Moș Crăciun instalate in piață vor fi pline mai mereu de copii dornici să invețe artă creării lumanărilor colorate și să decoreze forme din ceară. De luni, 3 decembrie, ceara va dispărea pentru a face loc ingredientelor necesare preparării delicioșilor biscuiți. Astfel, copiii ce vor să invețe cum se prepară tot soiul de biscuiți, vor avea la dispoziție aproape o săptămana pentru a deprinde secretele gătitului.  
 
 Dacă intre 10 și 16 decembrie Atelierele Moșului renunță la biscuiți pentru a produce turtă dulce, in ultima săptămană dinainte de Crăciun copiii vor putea crea decorațiuni pentru brad din piese termo-adezive multicolore. 
 
Prin urmare, cu atatea activități speciale in cadrul Targului de Crăciun si sumedenia de obiective turistice din zonă, Sibiul rămane una din cele mai populare destinații si in vacanța de iarnă ce se apropie.
Sursa:
Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Bot-Deac Roxana Gabriela ( 20.11.2019 02:58 )
Vino in cea mai serioasa echipa!
Profita imediat de aceasta oportunitate!
Acum spre Hollywood!
Scopul nostru fierbinte este: Hollywood!
Bani la domiciliu!
Proiect B: cel mai atragator!
Sistemul functioneaza si iti aduce bani!
Obtii rapid progrese!
Singura afacere cu tinta Hollywood!
Vrei sa castigi bani acasa?
Incredibil de eficient!
Un sistem excelent de facut bani!
Vrei sa castigi bani cu un subiect unic de film?Solicită acum mai multe informații la adresa: roxanadeac.dr@gmail.com


      

Christina Schulz ( 23.04.2022 09:40 )
Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdută
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de despărțire
7) Alungați un Iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
9) vrei să-ți mulțumești iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com


      

Alte stiri adaugate luni, 03 decembrie 2018


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter