SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGMai bine maniac decat cacacios. Intotdeauna

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Cotidianul Tribuna a publicat astazi, din nou, un text ce face referire la saptamanalul Turnul Sfatului. Le-am trimis un drept la replica. Stim deja ca nu va fi publicat. Din acest motiv am decis sa-l publicam noi, pentru a ne face cunoscuta totusi pozitia fata de acest cotidian. Iata-l: 

Drept la replica

Mai bine maniac decat cacacios. Intotdeauna

Daca te uiti in dictionar in dreptul cuvantului cacacios, vei gasi urmatoarea explicatie: (persoana) care defecheaza des. 2. Fricos, las. (din caca); 3. (om) neputincios, neajutorat. Sa spui despre persoanele angajate la societatea Casa de Presa si Editura Tribuna ca defecheaza des, ar fi o afirmatie neverificata si nici nu ar interesa pe nimeni. Dar daca le spui cacaciosi in sensul de lasi, atunci ai ceva dovezi la mana. Cea mai la indemana este data de felul in care cotidianul Tribuna a prezentat cititorilor sai informatiile din dosarul anchetat de DNA, in urma caruia au fost arestati preventiv prim-procurorul Florin Apostu si ofiterul SRI Tiberiu Popescu. Si in care este implicat si Ilie Carabulea, acuzat ca a dat mita un automobil prim-procurorului. Dar trecem si asta cu vederea, pana la urma fiecare isi face meseria asa cum poate.

Nu mai trecem insa cu vederea felul in care angajatii Tribuna inteleg sa scrie despre saptamanalul Turnul Sfatului. Da, suntem maniaci. Dar nu in sensul in care ati fost pusi sa scrieti. Suntem maniaci in sensul de a scrie tot ce este verificat, despre oricine. Chiar daca aceasta persoana se numeste Ilie Carabulea si va este patron. Atat angajatii Tribuna, cat si patronul vostru ne puteti da in judecata oricand, daca ceea ce s-a scris pana acum nu este conform cu realitatea. Este libertatea voastra, daca o mai aveti si pe asta.

Vorbiti despre Ziarul de Sibiu sau Sibiu Standard. Aveti dreptate, suntem maniaci. Si va dam un exemplu pentru a intelege sensul cuvantului maniac, asa cum il intelegem noi. 5 iulie 2009. Presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a aflat la Gura Raului, pentru a participa la Festivalul Bujorului de Munte. Jurnalistii de la Sibiu Standard au refuzat sa publice textul impus de patronat. Acesta a ajuns totusi in ziar, insa numai dupa ce patronul de atunci si-a asumat semnatura acestuia. Suntem maniaci atunci cand vine vorba de libertatea presei. In aceeasi zi, jurnalistii de la Tribuna au publicat o oda cu patronul lor alaturi de presedinte in fotografie. Asta numim noi cacaciosi.

Intr-adevar, in Turnul Sfa tului nu exista publicitate acordata Holdingului Atlassib. Perfect adevarat, insa nici nu am cautat-o vreodata. Suntem maniaci, mai bine saraci decat cu botnita. Este imposibil de inteles pentru voi, nu-i asa?

Semnalam totodata pe aceasta cale si alte posibile derapaje ale altor colegi din mass-media locale. In opinia noastra de maniaci, nu este normal ca un angajat la o agentie de stiri de stat, de exemplu, sa scrie drepturile la replica ale unui om de afaceri. Nu este absolut deloc deontologic sa umpli tara de stiri despre oameni care te platesc alb sau negru pentru a le scrie comunicate. Dar poate aveti dreptate si suntem noi maniaci. In tara asta se pot da masini pentru o " pila` la Bucuresti. Te mai uiti la niste stiri prapadite?

06.11.2010

Maniacii de la Turnul Sfatului


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 08 noiembrie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 28 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter