SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGMaidanezii au zile. NUMARATE!

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

"in forma in care a trecut prin Parlament o promulg fara retineri. Este ceea ce eu cred ca trebuie sa se intample. Dupa ce ajunge populatia canina la o dimensiune rezonabila se poate gandi si alt mod, dar acum este un pericol pentru copii, pentru batrani, pentru oameni in general", spunea Basescu.

┼×i la Sibiu

in momentul in care Parlamentul a aprobat aceasta lege, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, declara ca ea va fi aplicata si la Sibiu din clipa in care va intra in vigoare.

"Eu cred ca Parlamentul a fost luat un pic de val, dar una peste alta, in Camera Deputatilor a fost votat un text de lege. in masura in care legea va intra in vigoare si va fi publicata in Monitorul Oficial, bineinteles ca o vom aplica. Cred ca este bine ca s-a renuntat la ceea ce au vehiculat unii sa se treaca la eutanasierea masiva.

Am citit textul adoptat in Camera Deputatilor si este o solutie aplicabila. Nu este solutia noastra, este altfel decat am gandit noi rezolvarea problemei, dar, in masura in care legea va deveni obligatorie - in masura in care va deveni - vom schimba si noi procedurile", spunea Iohannis.

Primarul Sibiului s-a declarat impotriva eutanasierii in masa a maidanezilor, spunand ca solutia pe termen lung nu este eutanasierea ci sterilizarea lor, pentru ca in acest fel sa nu se mai inmulteasca.

"Va reamintesc ca legea cu o varianta de eutanasiere a fost in vigoare, cred, din 2001 pana prin 2008. Eu nu cunosc niciun caz in care

s-ar fi rezolvat problema cainilor comunitari in acei destul de multi ani prin eutanasiere. Nu stiu de unde impresia acum ca se rezolva de azi pe maine. Nu se va rezolva. Se va rezolva doar in localitatile care au o gandire clara, pe care o aplica consecvent, iar acolo unde se vor inflama lucrurile si - hai repede sa rezolvam ceva - si peste doua luni ne ocupam de altceva, acolo nu se va rezolva", spunea Iohannis la mijlocul lunii septembrie.

in Sibiu au fost sterilizati, in ultimii ani, aproximativ 6.000 de caini maidanezi, care au trecut prin Adapostul din Dealu Gusteritei.

in sedinta Consiliului Local de astazi se va vota un proiect de hotarare prin care Primaria scoate la licitatie concesionarea unui teren de langa actualul adapost. O asociatie pentru protectia animalelor si-a exprimat intentia de a inchiria un teren pentru constructia unui nou adapost pentru maidanezi.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 26 septembrie 2013


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 19 februarie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter