SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Maratonul noptii la Sibiu, unic in Europa

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

"Proiectul este gandit sa devina un etalon pentru orasul Sibiu, alaturi de alte evenimente de marca (Festivalul de Jazz, FITS, etc.) si ne propunem ca in urmatorii 3 ani atat numarul participantilor, cat si al spectatorilor sa inregistreze o crestere evidenta fata de prima editie. Pe langa latura educativa si sociala a evenimentului, aceasta actiune va deschide noi perspective de interes pentru turistii care fie vor dori sa participe activ in cadrul competitiei, fie vor asista in calitate de spectatori ", au declarat organizatorii.

Pe parcursul zilei de 20 august, la Sibiu vor mai avea loc 3 curse de maraton: una dedicata copiilor (incepe la ora 12.00 si se desfasoara pe o distanta de 2,5 km), una dedicata persoanelor de peste 50 de ani (incepe la ora 19.30 si se desfasoara pe o distanta de 4 km) si "half maraton " (incepe la ora 18.30 si se desfasoara pe o distanta de 21,095 km).

Startul la Maratonul de Noapte se va da in Piata Mare din Sibiu, urmand sa se finalizeze in aceeasi locatie. Traseul va fi delimitat de garduri, banda de delimitare si jaloane delimitatoare. Pe intreg parcursul cursei in fata plutonului precum si in spatele acestuia va fi amplasat cate un safety car. Pe traseu vor fi amenajate 20 de puncte de hidratare. La fiecare punct de hidratare va exista un checkpoint, de unde fiecare concurent va primi o bratara de hartie. Pentru fiecare locatie, culorile bratarilor vor fi diferite, astfel incat la sosirea concurentilor la linia de finish acestia trebuie sa prezinte toate cele 20 de bratari. Pentru cei mai cauriosi iata si trasdeu: dupa plecarea din Piata Mare, concurentii vor parcurge urmatorul traseu : str. Nicolae Balcescu - Bretea - Bd. Vasile Milea - str. Rahovei - str. Calea Dumbravii - str. L udos - Calea Poplacii - Bd. Victoriei - str. Andrei Åžaguna - Åžos. Alba Iulia - str. Malului - str. Raului - str. Malului -str. Nicolae Teclu - str. Balea - str. Åžtefan cel Mare - str. Semaforului - str. Rahovei - Bd. Mihai Viteazu - str. Calea Dumbravii - str. Siretului - str. Gheorghe Dima - str. Rahovei - DN 1 - Bd. Vasile Milea - str. Victoriei - Parcul Sub Arini - str. Victoriei - str. Calea Poplacii - str. Ludos - str. Calea Dumbravii - Bretea - str. Nicolae Balcescu linia de finish fiind trasata in Piata Mare.

Despre Maraton:
Maratonul a fost una dintre probele de la Jocurile Olimpice Moderne Originale din 1896, desi distanta nu a devenit standardizata pana in 1921. Peste 800 de maratoane se desfasoara in intreaga lume in fiecare an, marea majoritate a concurentilor fiind sportivi amatori. Maratoanele mai mari pot avea zeci de mii de participanti. intrecerea atletica a fost adoptata ca parte centrala a programelor olimpice moderne si are loc in nenumarate orase peste tot in lume. 

Bursa pentru Romania:
Bursa pentru Romania este un program care are ca scop sustinerea tinerelor valori Rom anesti din diferite domenii. Ea este impartita in primul an pe doua axe: cea acordata unui elev dintr-o institutie de studii preuniversitare din Romania (clasele XI-XII) care exceleaza intr-un anumit domeniu si cea acordata unui student, masterand sau doctorand care s-a afirmat intr-un domeniu de activitate. Pentru aceasta, ASCER organizeaza in acest an o serie de evenimente care sunt gandite sa atraga fondurile necesare acordarii acestor burse.

Despre ASCER:
ASCER este o asociatie apolitica si neguvernamentala, care are drept scop dezvoltarea unei societati Sanatoase, Culte si Educate prin participarea activa, alaturi sau in completarea institutiilor statului, la dezvoltarea tinerilor intr-un mediu favorabil din punct de vedere social.

www.ascer.ro
de Adrian Popescu


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate vineri, 29 iulie 2011






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter