SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGMariana Brunchea - despre calitatile viitorului primar al Sibiului

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Ce calitati considerati ca ar trebui sa aiba viitorul primar al Sibiului?

R: Dupa parerea mea, un bun primar trebuie sa fie un bun administrator al banilor publici, un om care sa aiba o viziune asupra dezvoltarii Sibiului pe termen lung, dar, esential este sa puna oamenii inainte de toate!

Ce va propuneti sa faceti pentru Sibiu? 

R: Cred ca in Sibiu mai sunt si vor mai fi multe de facut. Din acest motiv proiectele mele sunt destul de multe. Am sa incerc sa selectez doar cateva, sa insist pe cele mai importante. in primul rand sustin crearea unui nou capitol in buget, conform legislatiei in vigoare, pentru programe de tineret si organizarea unei competitii de proiecte eligibile pentru tineri, precum si realizarea unei agende cu programe pentru tineret. Un alt proiect important ar fi constructia unui nou spital de pediatrie, de 200 de locuri, cu un centru de primiri urgente, cu aparatura de ultima ora, cu un minihotel pentru mame in incinta spitalului. Amenajarea unei gradini botanice, dupa model occidental, va fi un alt obiectiv major, iar realizarea lui va contribui la cresterea potentialului turistic si cultural al Sibiului, fiiind in acelasi timp un spatiu de agrement foarte placut. Pe de alta parte, atentia mea se concentreaza si asupra copiilor si, in acest sens, propun crearea de noi locuri de joaca in toate zonele Sibiului (cel putin 20), amenajarea a cel putin doua parcuri noi, reabilitarea, la standarde europene, a creselor, gradinitelor, scolilor, salilor de sport, terenurilor de sport si a zonelor verzi din incinta acestor institutii, asigurarea securitatii copiilor in toate institutiile de ^nvatamant, prin paza efectuata de Politia Comunitara si organizarea de tabere pentru elevii cu performante deosebite si pentru cei cu probleme sociale. in ceea ce priveste sportul sibian, cred ca este necesara reabilitarea stadionului municipal si sprijinirea activitatilor sportive atat pentru copii, cat si pentru adulti; alocarea a cel putin 4% din bugetul Consiliului Local pentru activitati sportive (baschet, volei, judo, karate si altele). Cred ca trebuie continuate proiectele incepute in ceea ce priveste infrastructura, dar trebuie completate, pe orizontala, pana la ultima strada a Sibiului. De asemenea este necesara reabilitarea spatiilor verzi si a aleilor dintre blocuri. Pentru fiecare cartier am in vedere proiecte adaptate zonei si as da aici ca exemplu, in cartierul Ţiglari, ecologizarea Lacului lui Binder si amenajarea zonei din jurul acestuia.

Care credeti ca sunt atuurile dumneavoastra?

R: Cred ca ma recomanda in primul rand formatia mea de economist si experienta manageriala, care m-au facut sa inteleg cat de importante sunt resursele de care dispunem. Am considerat intotdeauna ca, la capitolul buget trebuie aplicat principiul economiei si chibzuintei. Cred despre mine ca sunt un om echilibrat si, prin urmare, voi fi capabila sa mentin un echilibru intre diferitele capitole bugetare. Sunt un om deschis, care valorizeaza oamenii mai presus de orice. Prin urmare, n-o sa-mi fie greu sa mentin un dialog permanent cu sibienii.

Aveti un mesaj pentru sibieni?

R: Desigur! As vrea sa le transmit sibienilor ca, in 10 iunie, sa mearga la vot si sa-si exprime optiunile asa cum este firesc in orice democratie. Dreptul de a vota a fost castigat cu multe sacrificii si doar exercitandu-l, in acord cu ceea ce credem si simtim, vom putea sta demni in fata urmasilor nostri.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 05 iunie 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 31 martie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter