SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Mario Bischin: "Pentru un artist cel mai important lucru este sa fie apreciat in orasul sau natal"

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Primii pasi in lumea muzicala i-a facut inca din copilarie cand a luat lectii de pian si de canto, pasiunea sa crescand odata cu orele petrecute in corul scolii. Aceia au fost primii pasi iar despre restul vom afla in continuare.

Cum (si cand) ai inceput sa canti?

Practic, cant de cand ma stiu. Pe strada, in casa, in masina, intr-una fredonez cate o melodie. Muzica este viata mea si nu ma vad facand altceva. Primul meu contact cu muzica a constat in lectiile de pian, acesta fiind instrumentul meu muzical preferat, iar dupa aceea am luat lectii de canto. Inca din scoala generala am facut parte din corul scolii si am continuat pe linia aceasta si in liceu, cand mi-am infiintat propria trupa, care a fost un real succes. Am participat la festivaluri, emisiuni tv, la radiouri si am avut numeroase concerte in toata tara.



Inseamna ca muzica ti-a ocupat o mare parte din copilarie si adolescenta. Care a fost, insa, efectiv, prima ta piesa?

Am debutat in cariera solo in 2009, cu single-ul intitulat "No goodbye" , care s-a bucurat de succes atat in Romania cat si pe plan international.

...si a avut cel mai mare succes de pana acum...

Da, este piesa care s-a bucurat pana acum de cel mai mare succes. A fost si este difuzata in peste 15 tari din Europa precum : Estonia, Lituania, Ucraina, Turcia, Letonia, Bulgaria, Grecia, Serbia, Spania, Albania etc, tari in care concertez frecvent in prezent. Piesa a fost difuzata si in Romania, pe toate posturile nationale de radio.

Sa creezi un hit nu este un lucru tocmai usor. Cine iti scrie versurile si piesele?

Piesele sunt lucrate impreuna cu compozitori celebri din Romania cum ar fi: Play&Win pentru piesa "Special" . Cu Sunrise Ink am lucrat pentru piesa "ID Lover" , cu Deep Central pentru "Diane" , iar cu celebrul Mihai Ristea pentru noul single "Tentacion" .

Esti sibian, dar toata lumea stie ca in materie de muzica, si nu numai, "soarele rasare de la Bucuresti". Esti "setat" pe ideea unei cariere muzicale. Ţi-a trecut prin minte sa te muti in Capitala?

Sibiul este orasul meu natal si de suflet. Incerc, atat cat se poate, sa raman in Sibiu, dar, daca la un moment dat profesia imi va cere acest lucru, voi lua in considerare posibilitatea plecarii. 

Ai participat si la emisiuni de divertisment de la posturile nationale de televiziune. Ai fost la "Razvan si Dani" si sunt curioasa cum a fost?

Da, am fost la emisiuni de divertisment gen "Razvan si Dani", "Povestiri de noapte" si pot spune ca am avut parte de o experienta deosebita in fiecare dintre aceste emisiuni. Acum urmeaza o serie noua de emisiuni pentru promovarea noului single "Tentacion" .

Am aflat care este piesa de succes. Ai scos pana acum un album?

Se lucreaza intens pentru lansarea albumului meu de debut, care speram sa se finalizeze cat mai repede. Ma bucura faptul ca sunt foarte solicitat pentru concerte atat in tara cat si in strainatate. Pun foarte mare accent pe show-ul meu, care este totdeauna live si, de fiecare data, diferit. 

Daca tot vorbim de muzica si show-uri live. Dansatorii tai sunt profesionisti?

In concerte sunt acompaniat de trei dansatori profesionisti, imi perfectionez constant show-urile in ideea de a aduce mereu ceva nou si de impact publicului.

Prezentul suna bine. Cum arata viitorul privit din perspectiva planurilor tale?

In perioada urmatoare vom continua promovarea celui mai recent single "Tentacion" , la emisiuni tv si radiouri. "Tentacion" este o piesa plina de dinamism si prospetime, cu influente latino, care la numai cateva saptamani de la lansare se bucura de peste 100.000 de vizualizari pe site-urile de specialitate. Se bucura deja de succes national si international.

De unde vin cele mai multe satisfactii si unde te gasesc sibienii care vor sa-ti urmareasca activitatea?

Pot spune ca show-urile din Sibiu imi aduc cea mai mare satisfactie. Cred ca pentru un artist acesta este lucrul cel mai important: sa fie apreciat in orasul sau natal si le multumesc din suflet sibienilor pentru asta. Doresc sa le multumesc pe aceasta cale tuturor celor care m-au sustinut pe intreg parcursul carierei mele cat si ziarului Tribuna. Åži ca sa raspund la cea de-a doua intrebare, toti cei care vor sa vada cum evolueaza cariera mea, pot accesa pagina de internet www.mariobischin.ro


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 13 februarie 2012






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter