SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGMesaj din suflet catre orlateni

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Mesajul meu se adreseaza consatenilor din Orlat, oameni harnici si deschisi la minte.

Am avut in aceasta perioada multe intalniri cu locuitorii comunei, in urma carora am preluat atat probleme cat si solutii, pentru ca vreau sa fac si ce trebuie dar si ce doresc acestia. Voi continua, astfel, investitiile aflate in derulare, dar ma voi asigura ca lucrarile vor fi de calitate. O investitie in comuna o faci cu grija, cu oameni competenti, nu in graba de dragul campaniei electorale. Continuarea proiectelor incepute e un lucru firesc, nicidecum plagiat, pentru ca ce se face in comuna este in folosul oamenilor, nu pentru cresterea prestigiului primarului. Sunt multi cetateni nemultumiti de lucrarile efectuate la apa si canalizare. De opt ani reteaua de gaz metan nu s-a mai extins. Cred ca e timpul ca toti cetatenii sa beneficieze de aceasta utilitate mai ales ca sunt multe familii care au platit de la inceput cotele respective. Ţin sa remarc faptul ca in perioada cand eram director la Orlatex SA am pus umarul la realizarea retelei contribuind cu banii pentru 33 de cote de gaz. De asemenea, doresc sa extind si reteaua de canalizare.

Voi incerca sa atragem banii necesari din fonduri europene, folosind veniturile proprii si ajutoarele guvernamentale doar pentru cofinantare. Astfel vom avea o garantie in plus ca tot ce se face se va face de calitate prin proiecte bine intocmite si executate. Avand in vedere schimbarile la nivel national, consider ca ar fi un avantaj pentru orlateni sa aiba primarul din aceeasi tabara cu puterea, Orlatul avand astfel sansa sa se dezvolte in continuare poate intr-un ritm si mai sustinut.

Dar nu numai proiectele mari sunt importante. Cetatenii isi doresc ca primarul sa le rezolve si lucruri concrete, imediate, care sa le ofere confort si liniste. De exemplu, strazi mai curate, taxa mai mica pentru ridicarea deseurilor menajere, un cimitir amenajat si intretinut, sprijin pentru rezolvarea problemelor legate de casa si terenuri.

Voi face aceste lucruri si impreuna vom construi mai multe locuri de joaca pentru copii in diferite locatii in comuna, vom amenaja curtile blocurilor de locuinte.

in multe domenii imbunatatirea calitatii nu depinde doar de bani, ci si de atitudine. Voi da viata Caminului Cultural, popicariei, salii de sport, bibliotecii si muzeului. Tinerii vor avea in mine un sustinator permanent. Le voi sprijini proiectele, ii voi antrena in activitati de voluntariat, astfel incat indicele vitalitatii culturale a Orlatului, care acum este aproape invizibil, sa creasca simtitor.

imi doresc o administratie publica transparenta, orientata catre cetatean. Primaria nu va fi doar locul unde se platesc taxele, ci si locul unde gasesti informatii publice, unde cineva iti ascult[ si solutioneaza la timp problemele. Toate hotararile consiliului local si dispozitiile primarului vor fi aduse la cunostinta cetatenilor printr-un dialog permanent. Voi fi un primar sincer si responsabil, al tuturor, nu numai al unor cercuri de interese.

Sigur, campania electorala naste dispute si conform unei lectii de strategie politica, atunci cand simti ca un adversar este puternic, trebuie sa il ataci. Am fost atacat de multa vreme pe nedrept in leg[tura cu declinul Orlatexului. Consider ca am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru a prelungi cat mai mult viata acestuia, iar in momentul in care nu s-a mai putut, am aplicat un program de reorganizare cu oprirea productiei si acordarea de salarii compensatorii si alte avantaje personalului disponibilizat.

La momentul debarcarii politice din 2009 societatea avea bani in cont, bani de incasat si nu avea datorii. Dupa 2 ani si jumatate de management politic din Orlatex au mai ramas doar zidurile, probabil daca acestea ar fi fost de fier s-ar fi vandut si ele.

Eu am incredere in cetatenii din Orlat, asa cum ma astept ca si ei sa aiba incredere in mine, convins fiind ca impreuna vom face lucruri deosebite pentru Orlat.Ing. IOAN GIURCULEŢ


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 06 iunie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 05 august 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter