SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGMesaje de Ziua Politiei Romane

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Va felicitam, in primul rand, pentru eforturile depuse in indeplinirea atributiilor functionale, pentru imbunatatirea indicatorilor de performanta si, implicit, asigurarea unui climat de ordine, siguranta si pace sociala in comunitatea noastra.

Este onorant pentru noi toti ca politistul roman tinde spre o valoare si vocatie europene, punandu-si amprenta asupra modului in care arata si se construieste societatea romaneasca democratica. Implicarea universitatii in formarea noilor specialisti ai politiei romane este o datorie si totodata o provocare pentru invatamantul universitar sibian, prin care inca o data, universitatea este chemata sa contribuie la dezvoltarea si functionarea societatii.

Un oras universitar ofera oportunitati multiple si implicit ridica multiple probleme celor meniti sa asigure un climat de securitate, necesar unei societati democratice. Atingerea acestui obiectiv nu este posibila fara conlucrarea actorilor implicati, a institutiei dumneavoastra si a Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu, si va multumim pe aceasta cale pentru implicarea activa in acest parteneriat.

Apropierea de viata comunitatii pe care o serviti, comunicarea si cooperarea cu cetatenii in rezolvarea problemelor, participarea activa la viata localitatilor din intreg judetul Sibiu va confera increderea, respectul si sprijinul cetatenilor.

Va dorim tuturor sanatate si putere de munca, prosperitate pentru dumneavoastra si familiile dumneavoastra.

Prof. univ. dr. ing Constantin OPREAN,

presedinte al Senatului Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu

Prof. univ. dr. ing. Ioan BONDREA,

rector al Universitatii "Lucian Blaga" din SibiuDomnului locotenent-colonel Dragos Necula, seful Directiei Judetene de Informatii Sibiu

Cu prilejul anivers[rii Zilei Serviciului Roman de Informatii doresc sa imi exprim in numele jandarmilor sibieni sincere sentimente de apreciere, felicitari si ganduri bune.

Profit de ocazie sa va urez multa sanatate, vointa si putere de a contribui la efortul comun pentru sustinerea reciproca a tuturor entitatilor care alcatuiesc societatea si comunitatea locala asa cum o cunoastem si cum fundamentata pe valori etice si reguli, convietuieste.

LA MULŢI ANI!!

Cu aceasta ocazie, va urez, calde si sincere felicitari pentru activitatea pe care o desfasurati, putere de munca si numai satisfactii, precum si indeplinirea tuturor dorintelor si sperantelor profesionale sau personale.

Aniversarea Zilei Serviciului Roman de Informatii imi ofera un prilej special pentru a-mi exprima, cu sinceritate - pe fundamentul unei bune colaborari inter-institutionale - intreaga mea consideratie.

Cu prietenie,

inspector sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Sibiu, col. Costel DOGARU

Domnului comisar sef de politie Tiberiu Ivancea, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu;

Domnului comisar sef de politie drd. Lazureanu Crisan-Mucenic, directorul Centrului Chinologic Sibiu:

Dragii nostri, cu onoare, placere si deosebit respect, va adresam acum, la ceas aniversar, sincere felicitari pentru efortul continuu si sustinut, plin de profesionalism si abnegatie depus pentru asigurarea si garantarea unui climat propice convietuirii in deplina siguranta in societate.

Aniversarea Zilei Politiei Romane ne ofera placutul prilej de a ne exprima, inca o data, alese aprecieri, sincera pretuire si numai ganduri bune la adresa personalului Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu si a Centrului Chinologic Sibiu.

Asociez acestor ganduri, convingerea unei fructuoase colaborari si pentru viitor, alaturi de un calduros LA MULŢI ANI!

Nu in ultimul rand, va dorim si de aici inainte zile pline de prosperitate, semanand intelegere si toleranta intre semenii nostri.Dumnezeu sa va ajute!Cu deosebita consideratie,

in numele personalului Inspectoratului de Jandarmi Judetean Sibiu,

col. Costel DOGARU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 23 martie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 30 octombrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter