SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING"Meseria de rege e o meserie de caine"

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Frederic Beigbeder (nu stiu cine a fost, dar a zis-o bine): "Reteta ca sa merite sa traiesti - repeta aceste trei propozitii: fericire nu exista, dragostea e imposibila, nimic nu e grav" *Un afis in biserica: "Atentie! Daca avem ruj pe buze nu sarutam icoanele, crucea si alte obiecte de cult!! Le atingem evlavios cu fruntea". Bun sfat... *Un titlu care mi-a placut: "Cum rujeaza intelectualii porcul" (ca si "S-a urcat scroafa-n copac") *"Azi trag jandarmii in muncitori, maine, vor trage muncitorii in burghezi. Ce avem noi de-a face cu unii sau cu altiis Nu ne recunosc nici burghezii, nu ne recunosc nici muncitorii. Nu vedeti ca nici nu suntem luati in seama atata timp cat ramanem intelectualis Suntem suprimati, asta suntem!" (Mircea Eliade, 1934). A avut dreptate *Am citit o idee de-a lui Andrei Plesu, un intelectual care n-a fost in stare sa faca ceva util in democratie, ca si in dictatura, dar scrie bine: "Mi se pare ca, pentru intretinerea starii de disperare, Guvernul si presa colaboreaza armonios, de pe pozitii egale".*Martin Block, in cartea "Pledoarii imposibile" sustine ca tigarile, bautura, drogurile, prostitutia sunt niste nevoi firesti ale omului. Prohibitia din anii '20, din Statele Unite, n-a facut decat sa creasca pretul bauturii si contrabanda. in concluzie, daca s-ar legaliza consumul de droguri si prostitutia, acestea ar putea fi mai usor de controlat si de limitat. (Pare logic) *Niste cercetatori - ca, acum, e plina lumea cu de astia - spun ca oamenii care pretind ca sunt fericiti tind sa traiasca mai mult, se sinucid, consuma droguri si alcool mai rar, sunt promovati mai frecvent la locul de munca, se bucura de mai multi prieteni si de casnicii durabile. intrebarea e: Cati sunt cei care pretind ca sunt fericitis *Apropo, unii cred ca a fi rege e o fericire. Fals. Ducesa de Berry, nora lui Carol al X-lea, a zis ca "Meseria de rege e o meserie de caine" si stia ce vorbeste *Umbla ideea ca televiziunea ofera cele mai multe informatii. Gresit. Un intelept a ajuns la concluzia ca un telespectator primeste, intr-un timp egal, de doua ori mai putine informatii decat un lector lent si de 10 ori mai putine informatii decat un lector selectiv si aplicat. Am mai spus si repet: televiziunea a fost creata pentru cei saraci cu duhu' *Am auzit una buna: "in Romania, criza a venit cu Porsche si va pleca cu Ferrari" *Efemerul nostru ministru de Externe, Adrian Cioroianu, il spala pe Carol al II-lea de pacate, incercand sa ne convinga ca, de fapt, n-a fost curvar: "A iubit sase femei, dintre care pe trei le-a si luat de sotie" (n.n. Zizi Lambrino, Elena, mama lui Mihai si Elena Lupescu). Altii sustin contrariul.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 10 februarie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 30 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter