SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Ministrul Ariton va discuta despre strategia noului complex energetic

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri va fi prezent, maine, la Targu-Jiu, unde va participa la simpozionul cu tema "Complexul Energetic Oltenia - viitor sigur al energeticii rom]nesti ", organizat de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, in colaborare cu Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, Complexul Energetic Turceni, Complexul Energetic Craiova si Complexul Energetic Rovinari. Alaturi de ministrul Ariton vor fi prezenti si directorii generali ai companiilor implicate, partenerii de dialog social, membrii comunit[tii locale.

in sedinta Executivului din data de 12 octombrie, a fost aprobata Hotararea de Guvern pentru infiintarea Complexului Energetic Oltenia, prin fuziunea Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, Complexului Energetic Turceni, Complexului Energetic Craiova si Complexului Energetic Rovinari. in cadrul dezbaterii de la Targu-Jiu se va prezenta strategia noului complex energetic, parte integranta a strategiei energetice nationale, complex a carui infiintare va duce la cresterea cifrei de afaceri la aproximativ 1 miliard euro, realizarea de economii anuale de circa 80 milioane euro, prin programarea optima in functio­nare a tuturor blocurilor energetice, optimi­zarea aprovizionarii cu carbune a grupurilor energetice, realizarea de investitii pentru cres­terea eficienei energetice si optimizarea functiunii de mentenanta, atat la nivelul activitatii miniere, cat si al celei energetice.



Fals reprezentant al MECMA



Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton, atrage atentia asupra actiunilor unui personaj necunoscut, care se recomanda membru al echipei ministeriale si care a abordat in ultima perioada conducerile unor companii multinationale, solicitand, in numele ministrului, intrevederi cu proprietarii acestor firme sau cu reprezentantii actionarilor. MECMA avertizeaza ca aceste demersuri, al caror protagonist, neidenti­ficat deocamdata, s-a recomandat Cristian Popescu, nu sunt autorizate de catre ministru sau de catre conducerea ministerului.

Reprezentantii oficiali ai ministrului si ai MECMA pot fi gasiti pe site-ul institutiei si orice contact stabilit de catre acestia ar trebui sa raspunda exigentelor de profesionalism si deontologie a afacerilor. Din aceasta perspectiva, MECMA soli­cita reprezentantilor mediului de afaceri sa trateze cu precautie orice solicitare care poate fi asociata unor interese personale, obscure sau care iese din cadrul comun al comunicarii institutionale.

Situatia creata urmeaza sa fie investigata de institutiile abilitate, pentru a fi inlaturate efectele neplacute generate de aceste actiuni neau­tori­zate. "Sper ca dialogul firesc al comunitatii de afaceri din Romania cu autoritatile statului nu este perturbat de astfel de initiative iresponsabile", a declarat Ion Ariton, ministrul Economiei, Co­mertului si Mediului de Afaceri.
de Maria Spatariu


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate miercuri, 19 octombrie 2011






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter