SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Mircea Cazan: Ma apuc de curatenia de vara

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Presedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, promite ca va face curatenie in organizatie. Fara a da prea multe exemple, desi a aminit de senatorul Minerva Boitan, Mircea Cazan le transmite membrilor PNL ca oricine doreste, este liber sa plece. `Echipa ma este, asa cum am spus si in Conferinta Judeteana, organizatia PNL Sibiu. Eu chiar ii rog sa plece pe cei care nu vor sa se alature acestei echipe. Am primit tot felul de informatii, sunt anumiti oameni care au aceasta intentie. Eu nu ii pot opri. Probabil este vorba si de Minerva Boitan. Oricum, este prematur sa vorbesc acum. Astept validarea Conferintei Judetene si incepem reforma totala a partidului. Incep curatenia de vara din PNL. Chiar de la Bucuresti mi s-a reprosat ca daca nici acum nu ma apuc de curateni, atunci pot sa-mi vad de treaba`, a fost declaratia presedintelui PNL Sibiu care a re-inflamat spiritele in partid. 

Vizata direct, Minerva Boitan spune ca si daca ar fi castigat alegerile Nicolae Neagu, Mircea Cazan ar fi fost primit in echipa castigatoare. Se asteapta acum la acelasi tratament din partea invingatorului Cazan. `Chiar nu am discutat cu nimeni dupa Conferinta Judeteana. Am primit atunci mai multe telefoane de la membri dezamagiti ca si-ar fi dorit si ei o echipa mai puternica, mai de forta. Discutii speciale nu am avut, drept sa va spun nici componenta Biroului Politic nu o cunosc. Bineinteles ca nu plec din PNL, chiar nu stiu la cine s-a referit domnul Cazan. Dupa parerea mea, Nicolae Neagu a avut un mare succes la Conferinta Judeteana. A strans 150 de voturi a adunat oameni puternici in jurul sau, asta reprezinta cea mai mare realizare. In locul lui Mircea Cazan as spune ca Nicolae Neagu are sustinerea PNL Sibiu, dar o luna de zile nu am auzit decat ca PD-L invadeaza PNL. Neagu este membru de partid de doi ani, a strans 21% pentru PNL in campania pentru alegerile parlamentare. Daca Mircea Cazan ar fi pierdut, toata lumea ar fi dorit sa se alature echipei. Eu nu cred ca PNL Sibiu se afla in stare de razboi, singurul om care poarta un razboi este Mircea Cazan. Vom vedea ce va trebui sa facem`, a declarat senatorul Minerva Boitan.

Mircea Cazan isi retrage si propunerea facuta fostului sau adversar la prima functie din organizatie: Nicolae Neagu. Cazan i-a transmis inainte de Conferinta Judeteana lui Nicolae Neagu ca daca va castiga alegerile interne, il va propune pe acesta sa reprezinte PNL in competitia pentru sefia Consiliului Judetean. `Nu mai cred ca Nicolae Neagu este calificat pentru aceasta candidatura. Am vazut la Conferinta Judeteana ca Nicolae Neagu nu are sustinerea partidului pentru a canida la aceasta functie`, a declarat Mircea Cazan.

Nicolae Neagu ii transmie lui Cazan ca numirile pentru aceste pozitii le ia in ordine Biroul Politic Teritorial, Biroul Politic Central si Comitetul Executiv al PNL. `Nu stiu daca are un plan, eu nu am vorbit cu el nici atunci. Viitorul candidat va trebui validat de Biroul Politic Teritorial, nu este nici macar la latitudinea acestui for. Ultimul cuvant il are Biroul Politic Central si Comitetul Executiv al PNL`, a declarat Neagu. Legat de posibila plecare a sa din partid, Neagu spune ca nu are nici ce mai mica intentie. `Eu nu ma simt in cele spuse de domnul Cazan, dar deciziile se vor lua in cadrul Biroului Politic Teritorial. Deocamdata vorbim sub forma unor impresii ale domnului Cazan si nimic mai mult. Este dreptul sau sa faca ce comentarii doreste si ramane la latitudinea lui observatiile legate de candidatura la presedintia Consiliului judetean la primaria Sibiului, poate si la altele`, a mai spus Neagu.
de Alin BRATU


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 17 mai 2010






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter