SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Moartea copilului de 10 ani reconfigureaza intersectia din Turnisor

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Åžoferii care vor sa vizeze dreapta de pe strada Autogarii spre cartierul Turnisor nu vor mai avea verde intermitent la semafor. in sedinta mixta de ieri, dintre reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Sibiu si cei ai Primariei Sibiu, intersectia Autogarii cu soseaua Alba Iulia a fost reconfigurata. Planul era unul vechi, dar a fost pus in aplicare mai repede, din cauza accidentului in care un copil de 10 ani si-a pierdut viata. "Intersectia s-a reconfigurat in sedinta de sistematizare de astazi. Din cauza traficului greu, soferii care faceau dreapta de pe Autogarii erau sub incidenta semaforului verde intermitent, dar numai cand aveau rosu pietonii. Ieri, cand autotrenul a intrat in intersectie, e posibil sa fi avut verde, a avansat si nu a mai vazut ca semaforul pentru pietoni era verde, iar al lui se facuse rosu. Acum, dupa reconfigurare, toate autovehiculele se vor supune semaforului. Cand vor avea rosu pietonii, vor avea verde soferii si invers. Nu va mai fi verde intermitent si nu se vor mai suprapune", a spus comisarul sef Narcis Voinea, seful Biroului Drumuri Nationale Sibiu.

Plan grabit de tragedie

Dispozitia a intrat in vigoare de ieri, dupa sedinta Comisiei de Sistematizare si avizare lucrari in partea carosabila, dintre IPJ Sibiu si Primaria Sibiu, sedinta care are loc saptamanal, miercurea. "Discutiile referitoare la reconfigurarea acestei intersectii sunt mai vechi. De cand a fost scos traficul greu din oras, se pune problema reconfigurarii anumitor intersectii, printre care si a acesteia. Din cauza acestui eveniment regretabil, s-a grabit putin actiunea", a mai spus comisarul sef Voinea.

Chiar daca putem spune ca lucrurile sunt, in mare parte rezolvate acum, ramane regretul ca pentru a se face un lucru bun a fost nevoie de moartea unui copil. in urma cu 6 ani, un accident asemanator s-a petrecut in acelasi loc. Atunci, tot un TIR a trecut peste un vanzator de ziare.

Modificari de trafic

in sedinta de ieri, s-au mai luat si alte hotarari in ceea ce priveste modificarile de pe soselele Sibiului. 

Astfel, in cursul noptii de 23/24 iunie, traficul rutier pe strada Malului, in zona statiei de alimentare cu combustibil "Rompetrol ", va fi restrictionat in intervalul orar 23 - 5. in acest interval orar vor fi efectuate lucrari la reteaua de gaz.

Traficul rutier pe strada Faurului va fi complet restrictionat in intervalul orar 8 - 15. Astfel, soferii care doresc sa se deplaseze dinspre Piata Cibin spre strada Ocnei sunt rugati sa foloseasca strazile adiacente. in acest interval orar vor fi efectuate lucrari de catre SC Electrica.

De asemenea, in perioada 27 iunie - 20 iulie, strada Constantin Noica, pe sectorul cuprins intre intrarea din bulevardul Vasile Milea si intersectia cu strada Revolutiei se va circula pe sens unic, deoarece se efectueaza lucrari de modernizare a partii carosabile. Sensul unic instituit este dinspre bulevardul Milea spre intersectia strazii Berariei cu strada Revolutiei. Conducatorii auto care folosesc acest sector de drum dinspre strada Constantin Noica pot utiliza strada Berariei sau strada Revolutiei, pentru a ocoli acest sector de drum si a intra in bulevardul Milea sau in bulevardul Corneliu Coposu.

Politistii recomanda soferilor o atentie sporita pe strada Moldovei, avand in vedere ca in intersectia strazilor Dimitrie Cantemir - Moldovei - Cristian se afla in curs de amenajare un sens giratoriu din elemente de plastic.
de Laura Buciu


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Anonymous ( 23.06.2011 04:30 )
scrieti si voi mai mult de cine a fost baietelul, cum sunt parintii, ce implicatii vor fi


      

Alte stiri adaugate joi, 23 iunie 2011






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter