SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGMomentan, poporul roman se afla in afara retelei. Va rugam reveniti!

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Remaniere sa fie sau depunerea mandatului? Remaniere, Maria Ta. Bine, asa sa-i ramana numele. Dupa discutii indelungate, am aflat, in sfarsit, in miez de noapte, ca Guvernul Boc IV va fi remaniat, ceea ce stabilisem ca e doar un nor de praf aruncat in ochii electoratului posesor de naivitate. Trecem peste sugestia depunerii mandatului venita dinspre aripa Udrea - Anastase - Voinescu, peste zvonurile si interpretarile scoase la inaintare de "surse" si ajungem la obisnuitele inregistrari ale sedintelor secrete, oferite presei de binevoitori care nu fac de altfel nimic fara un scop precis. Şi ce spun inregistrarile intalnirii de taina? Pai ne aduc la portile urechilor pareri diferite, ale doamnei Anastase, domnilor Oltean, Voinescu si altii. S-a vorbit despre pierderea puterii, despre sansa de a ramane la guvernare, despre pericolul motiunii de cenzura anuntata de PSD. Persoana intai plural detine exclusivitatea: NOI. Ce facem "noi" daca pierdem puterea, "noi" suntem in pericol sa nu mai fim la guvernare, "noi" ne prabusim in sondaje etc. Noi, noi si iar noi. Dar ei? Adica tot noi, dar astia de dincoace de usa, vreo douazeci de milioane. Pot intelege ca un grup e preocupat in primul rand de propria soarta, nu sunt nici ipocrit, nici visator sa am credinta ca niste oameni se bat pe functii pentru binele poporului. Nu cred ca cei de la PNL, PSD sau PC nu gandesc pe coordonatele interesului personal si de grup, dar sa fi auzit macar asa, de samanta, ceva si despre administrati. Macar doamna Udrea, macar domnul Videanu, sa ne fi pomenit in fuga, intre doua previziuni, una optimista, alta sumbra. Singurul personaj care s-a referit in ziua hotaratoare de miercuri la popor a fost tot domnul presedinte, care ne-a spus ca in 2011 ar mai trebui taiate niste cheltuieli sociale. Care or fi alea, nu se stie. Poate subventii, poate ajutoare sociale, poate tot. Vasazica e singurul care ne mai baga in seama. Restul? Ori sunt prea prinsi cu jocul de-a remanierea, ori au uitat de noi. N-am vazut politicieni din rasa mioritica preocupati in esenta de faptul ca nu exista autostrazi, ca s-a ajuns la fundul sacului prin casele romanilor, ca majoritatea aducatorilor de voturi traiesc sub limita decentei, ci doar oameni politici care invoca ciclic aceste probleme, la ceas de campanie electorala. Asta-i politica, orice culoare ar avea, a emite pretentii mari e vecinatate cu naivitatea. O stim, o simtim, e o boala fara leac. Sa ne bucure sinceritatea acestor oameni? Ştiau ca inregistrarile vor ajunge la urechile publicului si n-au precupetit, nici macar de dragul impresiei artistice, niciun efort sa para catusi de putin preocupati de soarta tarii, nu doar de propriul destin politic si material. Ma rog, ordinea e inversa. O fi sinceritate sau o sfidare fara perdea, fara diplomatie. De fapt, in astfel de vremuri, cine mai are vreme si chef de diplomatie?


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 03 septembrie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 21 iulie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter