SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGMusafiri la Targul din Bradeni

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Targul de animale din Bradeni a avut parte de oaspeti deosebiti. Dan Diaconescu, presedintele Partidului Poporului si indragita solista de muzica populara Maria Lia Bologa au animat mai mult de o ora viata targului toropit de caldura.

Dan Diaconescu a venit in comuna din mijlocul tarii pentru a-l felicita pe primarul Liviu Modoi, castigator in alegeri pe lista PPDD. A fost intampinat cu paine si sare si apoi poftit intr-o frumoasa trasura, alaturi de Maria Lia Bologa si Liviu Modoi. Ajuns in targul de animale a fost repede inconjurat de o multime de simpatizanti din Bradeni, Iacobeni si Apold care au parasit tarabele cu mici si bere pentru a-l vedea si auzi de aproape pe cel ce le-a spus atatea povesti despre Elodia si despre modul cum ii va pedepsi pe ciocoi si va imparti dreptatea in Romania.

Pe mica tribuna improvizata sub o imensa umbrela au luat loc o parte din stafful electoral al presedintelui venit de la Bucuresti, primarul Liviu Modoi si mai multi simpatizanti din judetul Sibiu..

in scurte cuvantari , a fost omagiat cel care a promis dreptate pentru cei necajiti si a fost felicitat primarul care face cinste presedintelui si partidului sau.

S-a vorbit despre ciocoi si despre averile lor care vor fi impartite saracilor. Cuvantarile au fost punctate cu aplauze si urale adresate presedintelui PPDD si primarului comunei Bradeni.

Maria Lia Bologa l-a felicitat pe Dan Diaconescu pentru patriotismul si cinstea lui, declarandu-se sora lui de pe Valea Hartibaciului.

A promis ca va organiza cel mai mare festival folcloric interjudetean de pe Valea Hartibaciului.

O remarca interesanta a venit din partea preotului din Daia care a spus ca si locuitorii comunei Iacobeni l-ar vrea ca primar pe Liviu Modoi.

Noul primar al comunei Bradeni le-a multumit celor care l-au votat si le-a promis ca isi va respecta promisiunile facute in campania electorala.

Dan Diaconescu i-a felicitat pe locuitorii care l-au votat pe reprezentantul PPDD, considerand ca acesta face cinste partidului, va lupta pentru drepturile celor ce muncesc si le-a promis ca dupa alegerile din toamna, va reveni pe aceste meleaguri in calitate de Presedinte al Romaniei.

Urcati din nou in trasura, oaspetii au parasit targul in aplauzele simpatizantilor, si s-au indreptat spre Primarie, unde au facut mai multe fotografii.

A urmat o deplasare a tuturor spre Caminul Cultural din satul Retis unde a fost pregatita o masa imbelsugata pentru musafirii veniti de departe.

Şi in fata Caminului cultural din Retis , Dan Diaconescu a fost primit cu paine si sare, insotite acum si de un pahar de rachiu. Dupa ce a inchinat si a gustat din paine presedintele PPDD a impartit-o celor veniti sa-l vada.

Atat la Bradeni cat si in Retis, convoiul musafirilor a fost intampinat de un ansamblu folcloric din Sighisoara, purtand minunate costume de pe Valea Somesului.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 17 iulie 2012


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 15 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter