SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING"Ne facem de tot c***tul!"

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Consilierul local din partea FDGR, Kurt Klemens, a ajuns la o discutie cu arhitectul sef al orasului, Szabolcs Guttmann, in care s-a lasat cu vorbe "grele" si chiar cu acuzatii de spaga.
Nemultumirile lui Klemens au devenit publice inca de la inceputul sedintei Consiliului Local Sibiu, care a avut loc ieri. Klemens a protestat ca procesul verbal al sedintei de luna trecuta nu contine obiectiile ridicate de el la anumite hoteluri in constructie din oras. in plus, Klemens a dat cititre si unui paragraf prin care il incrimina pe arhitectul-sef al orasului, Szabolcs Guttmann, pentru faptul ca nu i-a raspuns unei solicitari verbale, referitoare la anumite aspecte ilegale in ceea ce priveste noile constructii din Sibiu.
Discutiile dintre cei doi au luat amploare la sfarsitul sedintei, cand Szabolcs Guttmann a fost inconjurat de mai multi consilieri locali FDGR, in frunte cu Klemens. "in cazul unei constructii mie mi s-au prezentat doua proiecte. Care este cel real? Pe baza semnaturii primarului, a secretarului primariei si arhitectului sef, constructorii isi bat joc de noi", l-a apostrofat Klemens pe Guttmann. Acesta a replicat ca nu poate urmari in permanenta toate etapele tuturor constructiilor din oras si ca, in unele cazuri, este nevoie de studii topografice care sa releve faptul ca unele constructii se prelungesc pana pe domeniul privat. "Chiar si in astfel de situatii se pot gasi solutii. De exemplu, in unele cazuri, putem proceda precum in cazul hotelului Ramada unde, si acolo, treptele au fost construite pe domeniul public, tocmai pentru a da aspectul de monumentalitate. Evident, aceasta decizie a fost aprobata de dumneavoastra, consilierii locali", a replicat Guttmann. Consilierii locali stransi in jurul arhitectului sef i-au replicat insa ca astfel de masuri sunt sub presiunea constructiilor deja ridicate. "Cand cladirile sunt gata suntem pusi in fata faptului implinit si nu mai avem ce face", au declarat ei. Aceasta ultima afirmatie i-a dat apa la moara consilierului Klemens care a facut referiri clare la spagi date in administratia locala. "Gigi Lazar merge pe santiere tot timpul sa vada cum se lucreaza, sa verifice. Dumneavoastra, domnule arhitect, de ce nu mergeti? Şoferii de taxi, cand mai trec pe langa vreo cladire noua care intra pe spatiul public, ma intreaba cine a luat bani pentru aprobarile date unei astfel de cladiri. Mi-e si rusine sa mai spun ca sunt consilier local. Ne facem de tot c***tul. Şi dumneavoastra si consilierii si toata primaria", a rabufnit Klemens, fiind intrerupt de intrarea in sala de sedinte a lui Hans Christian Habermann, care tocmai urma sa primeasca titlul de cetatean de onoare al Sibiului.
Kurt Klemens spera ca, in sedinta Consiliului Local de luna viitoare, sa primeaca o informare cu privire la constructiile aflate in ilegalitate in Sibiu.
de Traian DELEANU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 29 februarie 2008


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter