SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGNoi nume si miscari de trupe in Shopping City Sibiu

Stiri din Sibiu: Economic Adauga un comentariu »

Doi mari comercianti de haine, C&A si Kik, ar putea deschide in cursul anului magazine in cadrul Shopping City Sibiu, in timp ce Media Galaxy si Flanco World ar putea fi mutate, tot in interiorul parcului de retail, potrivit unor informatii de pe piata.

Speculatii pe seama mutarilor care ar putea avea loc in scurt timp in cadrul parcului de retail de la Selimbar au aparut inca in urma cu un an, insa s-au amplificat la inceputul acestui an, o data cu o confirmare venita din partea proprietarilor parcului, fondul britanic ARGO, privitoare la schimbari preconizate pentru viitorul apropiat. Astfel, proprietarii au anuntat intentia de a lega zona Carrefour de `aripa Real`, in acelasi timp cu lucrari de amenajare a unui cinematograf si o redesenare a intrarii in mall. `Ne focusam acum sa conectam hipermarketurile Carrefour si Real, pe reconfigurarea si extinderea intrarii in mall si extinderea cu un cinematograf multiplex`, arata ultimul comunicat oficial al Argo. Informatii neoficiale, venite din mediul economic apropiat parcului de retail, sustin o redesenare mult mai ampla a `retetei` de cumparaturi, cu aparitia unor noi ancore `de moda` si o redesenare a spatiilor ocupate acum de Media Galaxy si Mobilia.

Cele doua ancore noi ar urma sa fie, potrivit informatiilor neoficiale, magazinele olandezilor de la C&A si a germanilor de la Kik. Comerciantul C&A, din Olanda, este un gigant in domeniul vanzarii hainelor, cu peste 1.000 de magazine detinute la nivel mondial si cu afaceri de circa 6 miliarde euro. Ei au deschis priul magazin in Romania in 2009, in Bucuresti si au anuntat la acel moment ca vor sa se extinda la noi in tara cu o viteza de opt magazine pe an. Au ajuns in acest moment la sapte unitati in Romania, potrivit informatiilor de pe site-ul lor oficial.

Celalalt comerciant asteptat la Sibiu, Kik textilien, este o marca foarte cunoscuta in Germania, cu preturi accesibile. Pentru moment, nimeni nu a confirmat oficial sosirea celor doi investitori la Sibiu. insa reprezentanti ai proprietarilor parcului de retail de la Sibiu au precizat ca vor da in curand detalii publice referitoare la modificarile preconizate in structura chiriasilor din Shopping City Sibiu.

Potrivit informatiilor inca neoficiale, C&A si Kik ar urma sa ocupe spatiul folosit in acest moment de Media Galaxy. Magazinul de produse electronice ar urma sa fie relocat pe spatiul actualului complex Mobilia. Tot in spatiul Mobilia ar urma sa se mute si magazinul Flanco, aflat acum la intrare in complexul Carrefour, locul ocupat acum de comerciantul de produse electronice si electrocasnice urmand sa fie lasat liber. Cat despre cei de la Mobilia, ei ar urma sa inchida afacerea de la Sibiu, conform speculatiilor. Reperentantii grupului de firme care include Mobilia Company, cei care anuntau in 2007 investitii de 85 milioane euro in complexuri de tip Mobilia in toata tara, nu au putut fi contactati.

de Laurentiu PARNICA


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 21 februarie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 30 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter