SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Norma de hrana pentru politistii locali avrigeni

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Acordarea normei de hrana pentru angajatii Politiei Locale Avrig a fost o chestiune ce a aparut destul de des in ultimele luni, pe agenda sedintelor Consiliului Local Avrig. Pana la intalnirea ordinara de la sfarsitul lunii aprilie, membrii legislativului local avrigean au respins, prin vot, acordarea acestei norme, politistii locali fiind singurii angajati ai administratiei locale ce castigau lunar doar salariul de incadrare. Motivele pentru care alesii locali au respins, de cateva ori, acordarea acestei compensatii financiare sunt destul de complexe, printre altele fiind nemultumirea manifestata pentru activitatea oamenilor in uniforma (considerata de unii consilieri nu prea eficienta), precum si expunerea unor date insuficiente in referatul de specialitate ce a insotit unul dintre proiectele de hotarare cu aceasta tema supuse adoptarii.

Cu prilejul ultimei sedinte, Consiliul Local Avrig a decis sa acorde politistilor locali acest drept special, in acest sens fiind adoptata si o hotarare.

Astfel, angajatii serviciului incadrati pe functii specifice de politist local beneficiaza de norma de hrana in cuantum de 24 lei/zi, iar cei incadrati pe functii publice generale si de personal contractual vor primi in plus cate 18 lei/zi. De asemenea, politistii locali ce lucreaza in ture sau schimburi vor primi un supliment de 2 lei/zi. Toate aceste sume (contravalorile financiare ale normelor de hrana) sunt neimpozabile.�

Valoarea financiara a normelor de hrana care se acorda politistilor locali avrigeni se actualizeaza, in mod unitar, in conditiile in care acestea se aproba prin ordin al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

In cazul in care se constata ca aceasta cheltuiala suplimentara nu se incadreaza in plafonul maxim de cheltuieli de personal aprobat pentru Serviciul Public de Politie Locala Avrig, legislativul local poate stabili perioada de acordare a normei de hrana pentru o perioada mai mica de un an calendaristic.

Politistii locali avrigeni nu vor beneficia de norma de hrana pentru perioada in care sunt in concedii pentru incapacitate de munca, concedii de maternitate, concedii pentru cresterea copilului sau in alte situatii in care se suspenda raportul de serviciu.



�


de Dan Francu


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate vineri, 15 mai 2015






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 30 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter