SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGNoua strazi din cartiere intra in santier

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Contractul pentru reparatiile a noua strazi din cartiere a fost semnat ieri de primarul interimar Astrid Fodor. Obiectul acestuia este efectuarea de reparatii ample a carosabilului si trotuarelor pe strazile Valea Aurie, Sibiel, Crint, Iazului, Agarbiciu, Daliei, Aleea Craitelor, Gladiolelor si Ioan Codru Dragusanu.

 In urma procedurii electronice de achizitie, castigatorul desemnat este SC Comtram SA, valoarea contractului insumand 3.850.843,55 lei, se arata intr-un comunicat al Primariei Sibiu.

 Acesta este cel de-al doilea pachet de strazi pentru care am contractat lucrari de reparatii. Reamintesc faptul ca pentru primul pachet format din 10 de strazi, contractul este in desfasurare. Vom continua acest proiect si in acest scop pregatim in prezent documentatia pentru un al treilea pachet de strazi", spune Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

 Pe langa modernizarea carosabilului, care acum este amenajat din beton, si a trotuarelor, contractul prevede si amenajarea unor guri de scurgere a apelor pluviale si refacerea semnalizarii rutiere. Termenul de realizare a lucrarilor pe toate cele noua strazi este de 4 luni de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor.

de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 08 iulie 2015

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 07 iulie 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 07:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 07 07 2019 11:12 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter