SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGNoul Cod Civil, in calea fotbalului, la Sibiu

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Primarul Klaus Iohannis, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca a primit din partea patronului echipei de fotbal din Baia Mare, Dan Hotico, materialul necesar prin care se solicita darea in folosinta a Stadionului "Municipal" din Sibiu, dar ca asa ceva nu este posibil din cauza noului Cod Civil. "A fost patronul clubului (n.a. Dan Hotico) la mine in vizita, mi-a prezentat situatia si l-am rugat sa faca un material scris, ca sa-l pot discuta si cu consilierii. Am primit acest material, insa nu am avut o discutie pe fond si inca nu am dat niciun raspuns.

Prefer sa nu ma exprim pana nu discut si cu consilierii. (...) Vom analiza, o sa cer parerea si unor specialisti. (...) Cei de la Baia Mare ar fi vrut sa inceapa antrenamentele ieri, sau alaltaieri, ori asta nu se poate. Dincolo de faptul ca nu avem angajati (n.a. la stadion), avem o legislatie extrem de stufoasa. Mai nou, dupa noul Cod Civil, nici nu mai putem sa dam stadionul pur si simplu unei asociatii sportive decat daca este de utilitate publica, sau prin licitatie. Ori, asta nu e de utilitate publica. inseamna ca trebuie sa facem licitatie. N-am facut niciodata asa ceva. Mai intai trebuie sa concepem un caiet de sarcini, o abordare, o chirie, ceva... Trebuie facut un inventar la centima. Lucruri complicate birocratic. Mai repede decat cateva luni, asa ceva nu se poate rezolva. Trebuie gasita o procedura. Sa le dam direct stadionul, n-avem cum. Daca vine o asociatie care este de utiliztate publica, putem sa ii dam direct stadionul, dar aceasta (n.a. FC International Sibiu) nu a facut dovada ca este si nici nu cred ca este", a declarat Iohannis intr-o conferinta de presa.

Gruparea baimareana FC Maramures Universitar si-a schimbat denumirea, pe 9 ianuarie, in FC International Universitar Sibiu, printr-o sentinta judecatoreasca. Presedintele acesteia, Dan Hotico, impreuna cu cativa oameni de fotbal din localitate, si-au exprimat intentia de a muta echipa la Sibiu, solicitand primarului Klaus Iohannis sprijinul in acest sens, inclusiv darea in folosinta a Stadionului "Municipal".
de Ovidiu Boica


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 25 ianuarie 2013


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 23 septembrie 2019 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter