SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGNoul ministru al Culturii, Mircea Diaconu: nu avem bani pentru FITS. Vin la Sibiu!

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »


Festivalul International de Teatru de la Sibiu nu va primi niciun leu din fondul de rezerva al premierului, a declarat noul ministru al Culturii, Mircea Diaconu. Contactat de Turnul Sfatului, celebrul actor a declarat ca va incerca sa gaseasca solutii pentru a asigura cofinantarea Festivalului in buna traditie a anilor trecuti, dar, deocamdata, nu poate promite nimic. Saptamana viitoare el va veni la Sibiu.
`Subiectul legat de finantarea Festivalului International De Teatru De La Sibiu este unul delicat. Fostul Guvern a promis acesti bani din fondul de rezerva al premierului. Or, dupa cum a anuntat noul premier, acesti bani vor fi destinati, de acum incolo, exclusiv pentru calamitati si dezastre naturale. Imi pare rau, dar s-a terminat cu banii de aici. Exclus sa mai fie dati bani`, a declarat Mircea Diaconu pentru Turnul Sfatului.
Cofinantat de municipalitatea sibiana si de Guvern, pana anul trecut, FITS astepta anul acesta aproximativ 1,5 milioane de lei de la Guvern, care sa intre in bugetul total de aproximativ 5,6 milioane de euro. Cum executivul condus de Mihai Razvan Ungureanu a fost schimbat inainte de a promova Hotararea privind alocarea fondurilor pentru FITS, noul ministru al Culturii spune ca va incerca, totusi, sa gaseasca solutii. `Nu ma intrebati, deocamdata, care sunt acestea pentru ca nu le stiu. Marti voi fi la Sibiu pentru a discuta cu primarul Klaus Johannis aceasta situatie. Vom vedea`, a mai spus Diaconu.
Cel mai important festival de teatru din Romania, cel de la Sibiu, va incepe pe 25 mai. Din programul oficial anuntat nu a fost retrasa nicio companie de teatru.

Foto
de Traian DELEANU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 14 mai 2012

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 07 iulie 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 07:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 07 07 2019 11:12 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter