SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGNTT Data Corporation a preluat EBS Romania

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

EBS Romania, compania de software cu sediul la Cluj-Napoca si o filiala importanta la Sibiu, a fost preluata de concernul japonez NTT Data. Achizitia face parte din strategia niponilor de a isi extinde optiunile de furnizare a serviciilor de IT si va completa capacitatea grupului din India, sudul Italiei si Vietnam.

Extindere spre Asia

NTT Data Corporation, prin subsidiara NTT Data Emea, cu sediul principal la Londra, a semnat un acord cu EBS Romania privind preluarea intregului pachet de actiuni al EBS Romania S.A., companie specializata in furnizarea de servicii IT de tip nearshore pentru clienti internationali, in special din tarile vorbitoare de limba germana. Achizitia face parte din strategia NTT Data de a isi extinde optiunile de furnizare a serviciilor de IT. "EBS si grupul NTT Data colaboreaza indeaproape de multi ani in cadrul a numeroase proiecte. Parteneriatul este un pas important pentru noi, sprijinindu-ne in dezvoltarea unor servicii strategice pentru companii mari din intreaga regiune EMEA. Vom continua sa aplicam cele mai bune practici in deservirea clientilor nostri si sa atragem noi clienti datorita capacitatii EBS de a oferi servicii specializate ", a declarat Patrizio Mapelli, CEO al NTT DATA EMEA. " Aceasta alianta face parte din strategia de dezvoltare a NTT DATA directionata spre promovarea unor solutii suplimentare de externalizare a serviciilor de management al aplicatiilor, integrare SAP, platforme Microsoft si Java. Datorita competentelor companiei EBS, NTT DATA EMEA isi va extinde serviciile de outsourcing furnizate in prezent din India, sudul Italiei si Vietnam ", au precizat reprezentantii companiei cu sediul la Cluj.

Furnizor de solutii de top

EBS este specializata in externalizarea de servicii IT precum dezvoltare software, testare, asigurarea calitatii si servicii de suport pentru managementul aplicatiilor, avand o experienta de 13 ani in domeniu. Compania este cunoscuta si ca furnizor in domeniul serviciilor IT (in special SAP), fiind SAP Certified Value Added Reseller si furnizor al propriului produs ERP, Clarvision. EBS Romania a realizat in primele noua luni o cifra de afaceri de 13 mil. euro, in crestere cu 45% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pentru piata externa EBS furnizeaza servicii de IT outsourcing (Nearshore) si dezvolta aplicatii software la cerere. Divizia de nearshore are in portofoliu clienti precum BMW, Ford, Daimler, SAP, SAB Miller, Delphi Packard, Electrolux, TDS Fujitsu sau Delta Invest. Pe langa industria producatoare de automobile, EBS furnizeaza servicii si pentru domenii precum asigurari, utilitati, sectorul public, sectorul bancar, media sau IT. EBS are parteneriate cu furnizori de tehnologie software, precum SAP, Microsoft, Oracle sau IBM. Totodata, in acest an clujenii si-au marit portofoliul de clienti pe piata locala pe segmentul SAP, dar si pe segmentul Clarvision ERP. Printre noii clienti se afla companiile Kober, Osborn International, Thyssenkrupp Bilstein Compa, Carmeuse Holding, IRIS Service Ciuc, Electroarges si Cableteam. EBS are in prezent peste 600 de angajati si colaboratori externi, 170 dintre acestia fiind recrutati in acest an.

Printre tehnologiile folosite de cei peste 90 de angajati si colaboratori de la Sibiu se numara .NET, Java, PHP si SAP ABAP. Filiala fiind orientata, de-a lungul timpului, pe prestarea de servicii catre tarile vorbitoare de limba germana, in unele proiecte limba de proiect este germana. insa, datorita internationalizarii, prin preluarea de catre concernul japonez NTT Data EMEA si a castigarii unor importanti clienti din nordul Europei, limba engleza va deveni preponderenta. Pentru 2014, tinta filialei Sibiu este de a ajunge la 120 de angajati.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 15 noiembrie 2013


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 13 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter