SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGNu mai socotiti: castiga Boc cu 66 a" 34

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Aceiasi oameni, acelasi discurs, aceleasi sperante. Vasile Blaga si Emil Boc s-au aflat saptamana trecuta la Sibiu pentru a prezenta organizatiei locale planurile lor pentru partid. In cazul in care vor castiga. Vasile Blaga s-a intalnit cu sibienii in amfiteatrul Universitatii Romano-Germane, Emil Boc a schimbat in ultimul moment locatia, din motive de securitate, si a mers la Ramada. Ambii s–au bucurat de aproximativ aceiasi primire. Cam tot aceleasi persoane le-a venit in primire: activul de partid.

Boc a declarat ca el atunci cand intra intr-o competitie, castiga. A uitat de Primaria Bucuresti. Emil Boc este sigur si el de victorie. Pariza pe sustinerea celor 33 de presedinti de organizatie care au semnat ca il sustin. Printre ei si presedintele PD-L Sibiu, Ion Ariton. Blaga pariaza si el pe Sibiu. Doar ca pe votul fiecarui membru, nu al unei directive de la centru.

Ambii evita mai mult sau mai putin elegant atacurile. " Avem nevoie si de experienta celor mai in varsta si de aplombul celor tineri. Am spus-o in permanenta, dar cu o singura conditie: ca fiecare sa se priceapa la ceva, pentru ca nimic nu este mai periculos decat ca cineva sa se priceapa la toate`, spunea Blaga cu trimitere la contracandidatul sau, Emil Boc, acuzat in mai multe randuri ca da senzatia ca s-ar pricepe la toate. Acelasi lucru ii reproseaza premierului si tabara Blaga: nu poti fi in acelasi timp si premier si lider de partid: ceva tot o sa iasa prost. Boc le-a raspuns tot la Sibiu la numai doua zile distanta: " Eu nu comentez declaratiile nimanui eu doar va spun fapte si lucruri concrete`, a spus Boc, si a continuat sa insire aceleasi cifre cu care a plecat de dimineata in turneu prin tara.

Spune totusi ca nu este totul roz. Dar ca va fi. " Stiu ca in Romania inca nu este numai lapte si miere, si nu va fi nici in perioada urmatoare, sunt realist, spun insa un lucru foarte clar si direct, ca fara masurile pe care le-m luat in 2010, Romania ajungea in imposibilitatea de a plati salarii si pensii si ajungea in incapacitate de plata. Am trecut peste aceasta perioada dificila, am trecut peste perioadele dureroase, am stabilizat economia si ne ne indreptam incet si sigur catre crestere economica. Iesirea din recesiune nu este echivalenta cu iesirea din criza, dar iesirea din recesiune, daca ea se va produce, va fi primul semn sanatos ca mergem pe directia buna si ca putem culege si roadele masurilor`, a recitat Boc la Sibiu acelasi mesaj pe care l-a spus cu cateva ore inainte la Bistrita si Mures. De la Sibiu a plecat la Alba.

In urma lui Boc au ramas doar comentariile. Sibienii care l-au asculat si pe Blaga, dar si pe Boc, spun ca cel din urma va castiga. Nu ca i-a convins neaparat cu planurile de viitor. Ci ca asa-i in politica. " Am trimis bilet la partid. Nu pariu, doar asa ca sa le arat ca stiu cum stau lucrurile. Boc va castiga alegerile cu 66%. Atat ma scris pe bilet. Va spun eu, nu mai socotiti: castiga Boc cu 66 la 34` , comenteza in urma lui Boc fostul presedinte al PD Sibiu, Nicolae Nan.

La sfarsitul acestei saptamani sunt alegeri in partid. In PD-L.

de Alin BRATU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 09 mai 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter