SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Nu mai sunt masini de inchiriat

Stiri din Sibiu: Economic Adauga un comentariu »

Cu 20 de euro pe zi, nu poti inchiria in Sibiu decat o Dacie care scartaie din toate incheieturile. Şi asta daca aveti rabdare sa o asteptati o zi, doua. Iar daca priviti mai atent, sub praful de pe capota descoperiti urmele sfioase ale vremurilor cand masina era deghizata in taxi. Ca sa nu priviti neputinciosi cum planurile de concediu va sunt distruse intr-o singura zi, cautati sa inchiriati o masina cu cel putin doua saptamani inainte. Sfatul ar trebui sa functioneze pentru ca de pe o zi pe alta nu aveti aproape nicio sansa. Centrele de inchirieri masini sunt asaltate de cererile turistilor veniti in Sibiu din toate colturile tarii sau de peste hotare. in plus, suntem in perioada vacantelor si a concediilor, asa ca automobilele de inchiriat sunt un lux, atat la propriu, dar si la figurat.
Dincolo de costurile ridicate, in functie de automobil, principala problema este aceeasi la toate centrele: toate masinile sunt inchiriate! " Refuzam cateva persoane pe zi. Sunt foarte multi turisti, iar cei care sunt din zona au inchiriat masini ca sa mearga in concediu. Ce primim inapoi se inchiriaza chiar de la prima ora. Se duc repede ", explica angajata unui centru de inchiriat masini din zona centrului istoric al Sibiului.

Doar pentru o zi, doua

Costul zilnic al inchirierii scade pentru perioade mai lungi, dar, ce te faci cand nu ai de unde sa inchiriezi? Pentru doua saptamani, de exemplu, oferta este aproape inexistenta. " Va pot inchiria un Ford Focus sau un Logan de maine dimineata, dar numai pana maine seara " sau " Singura varianta este un Audi A4 pe care vi-l pot aduce de la Cluj, dar numai pentru cateva zile " sau " Daca nu va aranjati in alta parte, va dam un Logan pentru excursii de doua-trei zile " sunt cele mai frecvente replici pe care le veti primi de la personalul centrelor sibiene de inchiriat masini.

Preturi pe alese

Ce gasim, totusi, daca incercam sa combinam mai multe oferte si sa reusim, in cele din urma, sa avem un automobil la dispozitie timp de mai multe saptamani? Cu mult noroc, dam peste un Mercedes E Classe la 70 de euro, negociabil, Audi A4 la 60 de euro, Ford Focus la 50 de euro, Volkswagen Golf la 45 de euro, Renault Clio – 41 euro, Peugeot 206 la 35 de euro. in subsolul costurilor zilnice, topul continua cu Logan, intre 40 si 33 de euro, Cielo – de la 40 la 30 euro, Matiz – 25 euro.

Nici macar de ochii lumii…

Cand sunteti gata sa cedati nervos, dupa vreo 15 telefoane, dati si peste o oferta care vi se pare mana cereasca: Solenza, 60 lei pe zi, pentru exact cate saptamani vreti. Entuziasmul dureaza pana a doua zi, cand o vedeti. Se vaita din toate suruburile, este murdara, iar pe vopsea se distinge inca numarul operatorului de taxi de pe vremea cand era in putere. Dezamagirea este evidenta, dar cum nu exista alta varianta, trebuie sa o luati. Trezit parca la realitate de uluirea dumneavoastra, proprietarul constata si el ca masina este intr-o stare deplorabila. Generos dintr-o data, scade pretul la 50 de lei pe zi, dar asta deja nu va mai atrage nici macar un strop de recunostinta.

Cui pe cui se scoate

Dupa vreo 200 de kilometri, va dati seama ca drumurile patriei nu sunt facute pentru a menaja masinile. Şi asa ajungeti la singurul motiv de bucurie pe care vi-l ofera Dacia Solenza. Pentru orice masina pe care o inchiriati trebuie sa lasati o garantie care variaza intre 300 si 200 de euro. Cum Solenza deja scartaie, nu o sa va faceti griji ca trebuie sa platiti vreo noua problema tehnica aparuta din cauza gropilor care impanzesc strazile. Prin urmare, o sa aveti macar siguranta ca primiti inapoi cei 200 de euro lasati garantie.
de Magda CACE


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate marti, 21 august 2007






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter