SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING"Nu ne premiem intre noi"

Stiri din Sibiu: Cultura Adauga un comentariu »

Ministerul Culturii a premiat ieri personalitatile sibiene cu merite deosebite in Capitala Culturala.
Corneliu Bucur jovial si plin de energie se baga in seama cu toata lumea, Sabin Luca statea linistit intr-un colt si incerca sa inchege o conversatie cu Constantin Chiriac, in timp ce la prezidiu stateau frumos aliniati subprefectii Marin Craciun si Rodica Ţarlea, fostul comisar Sergiu Nistor, vicele CJ, Iosif Moldovan, si viceprimarul Virgil Popa. Pentru ca el inmana premiile, Sergiu Nistor isi aminteste ce a citit presa sibiana si incepe discursul cu o explicatie: „nu este vorba sa ne premiem intre noi si nu este vorba in niciun caz de a uita ca cele 337 de proiecte au fost rodul a mult mai multe institutii de cultura ". Dupa care a urat tuturor „felicitari si sa-i dam bataie inainte! ". Apoi a tinut si viceprimarul sa aminteasca tuturor ca l-a trimis Johannis la premiere. „Va multumesc in numele primarului care m-a delegat pe mine la aceasta intalnire ".
PRIMUL premiu a mers catre Silvia Macrea, directorul Centrului judetean " Cindrelul - Junii ". A vorbit despre colectiv, eforturi, identitate nationala si a multumit tuturor. A urmat Constantin Chiriac, care ar fi vrut sa auda " discursuri care nu incearca sa concluzioneze ce a fost CCE pentru ca nu punem punct ". Ioan Bojin, directorul filarmonicii sibiene, s-a simtit onorat, pentru ca munca a fost a echipei si a promis sa o tina tot asa. Ovidiu Dragoman, directorul Casei de Cultura a Municipiului a ramas chiar fara cuvinte si s-a gandit la filosofie. " Am avut un mare noroc ca pe parcursul vietii noastre Sibiul a fost Capitala Culturala Europeana ".

CORNELIU Bucur, in schimb, nu ramane niciodata fara cuvinte. Nu s-a felicitat cu nimeni si nici nu si-a luat mai intai premiul, ci s-a dus direct la microfon. " Eu sunt un accident pe lista de astazi ", dupa care a trecut la Revolutia din '89. Apoi s-a intors in prezent. " Nu primim aceste diplome din partea ministrului Culturii. Acest festival nu a fost al managerilor. Nici nu am vrut sa vin astazi pentru ca de pe lista lipseste numele lui Dumitru Budrala "..
Sabin Luca a simtit ca, in 2007, ministerul a dat viata Muzeului Brukenthal, Vasile Crisan s-a simtit decan de varsta, iar Onuc Nemes era plecat pe la Bucuresti. Nu i-a simtit nimeni lipsa.
de Stefan DOBRE


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 01 februarie 2008


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 26 noiembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter