SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Nunta de milioane in familiile benzinarilor: fiul lui Ghise s-a casatorit cu fiica lui ?ufana

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Cu o avere estimata la 25 de milioane de euro, fiul proprietarului benzinariilor "Ana Oil", Dumitru Ghise jr., in varsta de 27 de ani, si-a legat oficial destinul de fiica celui care detine benzinariile "Comsilcost", Denisa Åžufana, care are 21 de ani.

 Slujba religioasa a fost oficiata la Catedrala Mitropolitana din Sibiu. Aici, a fost asternut un covor alb, din strada pana la altar, pe care erau presarate petale de trandafiri albi. in interiorul bisericii, a fost instalata o macara pentru a facilita filmarea nuntii, precum si un aranjament floral cu lumanari. 

"Noua ni s-a parut ca a fost foarte bine, foarte frumos. Sa ne dea Dumnezeu noroc si sanatate, sa ne bucuram de ei, si forta de munca, pentru ca asta stim sa facem cel mai bine", a spus la iesirea din biserica Ana Ghise, mama mirelui.








Meniu de 50.000 €

Rochia miresei a fost ampla, cu trena si eleganta. Costurile acesteia nu au fost dezvaluite, intrucat nuntasii au refuzat sa vorbeasca. Socrul mare, Dumitru Ghise, a specificat doar ca la nunta fiului a pregatit un meniu traditional romanesc, cu berbec si tauras la protap. Pe langa asta, se zvoneste ca de meniul nuntii s-a ocupat unul dintre bucatarii de la emisiunea "Masterchef", Catalin Scarlatescu, care si-a adus 100 de ospatari si 50 de piccolo, platiti cu 50.000 de euro. 

Nici invitatii nu s-au lasat mai prejos in ceea ce priveste tinutele. Doamnele au purtat rochii elegante, iar barbatii costume pe masura. Daca femeile si-au completat vestimentatiile fie cu accesorii potrivite, fie cu strampi colorati sau coliere din plastic, barbatii au ales sa isi intregeasca tinuta cu masini de lux. Printre invitatii de marca ce au onorat nunta, i-am remarcat pe fostul ministru al economiei, senatorul Ion Ariton, fostul sef de la Hidroelectrica, Constantin Trihenea, vicepresedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Banciu si viceprimarul Sibiului, Virgil Popa.

Dupa oficierea slujbei religioase, mirii au mers sa faca fotografii in Piata Mica, invitatii fiind condusi la cortul special amenajat pentru petrecere, langa benzinaria lui Dumitru Ghise. Cortul a fost comandat din Germania si a avut o suprafata de 2.400 mp, cu parchet si candelabre. De asemenea, luxul a fost completat cu bauturi scumpe si aranjamente florale deosebite. Gurile rele spun ca doar inchiriatul celor 1.200 de scaune a costat 6.000 de euro.

La intrarea in cort, invitatii au primit bauturi dintr-un frumos si imens bar de gheata si au fost serviti de gheise cu mancare japoneza. Masa mirilor a fost plina de flori, iar in fata erau amplasati doi elefanti din gheata, ca simbol al bogatiei.

De buna dispozitie a celor peste 1.000 de meseni s-au ocupat Anca Ţurcasiu si familia Geambasu. Pe scena uriasa, dotata cu care de filmat si proiectoare, au mai urcat apoi reprezentanti de frunte ai muzicii populare banatene, Mirela Petean, Dorin Covaci, dar si interpreti dragi marginenilor, respectiv Nineta Popa, Adi Neamtu, Alina Baca.

Surse credibile din randul nuntasilor ne-au spus ca muzica a costat aproximativ 30.000 de euro.

Un hotel si un parc eolian, cadouri de nunta de la parinti

Darul din partea socrului mare, care are o avere de peste 25 de milioane de euro, fiind clasat in primii 200 de milionari in topul Forbes, va fi, se pare, "perla " imperiului Ghise: hotelul Ana din Cluj. Nici darul din partea socrilor mici nu este de neglijat. Acestia, se pare, le vor da mirilor un parc eolian. Baiatul este pregatit sa preia afacerea familiei, el fiind scolit la Glion, in Elvetia, fiind manager in industria hoteliera. Fata este si ea absolventa de Åžtiinte Economice si Gestiunea Afacerilor.

Familia milionarului Ghise este una dintre cele mai bogate familii din Marginimea Sibiului. Din mosi stramosi, s-au ocupat de oierit, iar apoi s-au reorientat catre benzinarii si hoteluri.

La eveniment au participat peste 1.000 de persoane, care le-au urat proaspetilor casatoriti "Casa de piatra!". Pentru intreaga nunta, sursele noastre spun ca s-ar fi cheltuit 250.000 de euro, din care socrul mare a platit aproape 200.000 de euro. La final, s-au servit traditionalele sarmale cu mamaliga, iar duminica de la ora 15, nuntasii au fost asteptati sa revina la continuarea petrecerii.


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 10 septembrie 2012






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter