SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGNunta în 2007, doar dacă renuntă altii

Stiri din Sibiu: Adauga un comentariu »

Sansele de mai găsi anul acesta o sală de nunti liberă sunt aproape inexistente. Norocul de a da, totusi, peste un restaurant disponibil înseamnă, de fapt, ghinionul altora. Perechile care se grăbesc să îsi unească destinele o pot face încă anul acesta numai dacă, din diferite motive, alte cupluri renuntă la rezervare în ultimul moment. În cazul în care vreti o nuntă vara, mai aveti de asteptat cel putin doi ani, însă, chiar si pentru 2009, trebuie să vă grăbiti.

Solicitări multe, restaurante putine

Restaurantele din Sibiu fac cu greu fată cererilor, atunci când e vorba de organizarea unei nunti. Dorinta cuplurilor de a sărbători momentul când devin o familie nu este usor de îndeplinit si poate dura cel putin doi ani. Cele mai multe perechi ar vrea să facă petrecerea sâmbăta, pentru ca rudele si prietenii răspânditi în toată tara să ajungă la serviciu în timp util, după nuntă. Anul acesta, însă, sâmbetele sunt aproape toate “luate" , iar rezervările au fost făcute cu cel putin un an în urmă. Nici la capitolul “duminici" , sansele nu sunt prea mari. “Pentru anul acesta mai sunt libere două-trei duminici, în toamnă. Sala, de cel mult 120 de locuri, este deja rezervată si pentru câteva week-end-uri de anul viitor" , spune Nicolae Turean, seful restaurantului Hotel Parc.

Doar în toamnă

Lunile de vară sunt prima optiune a celor care doresc să îsi unească destinele. Doar toamna au mai rămas câteva zile răzlete în care perechile pot sărbători. “Se mai pot face rezervări încă, dar către sfârsitul toamnei. În octombrie ar mai fi o variantă si în noiembrie. Sala are maxim 150 de locuri. Nu se plăteste închirierea locatiei, ci doar pretul meniului, de 110 lei, fiecare" , spune Ovidiu Nicoară, managerul restaurantului Sonne.

su în vara lui 2009

Mai grijulii, unele cupluri si-au rezervat din timp sala pentru nuntă. Ca să fie siguri că nu vor avea probleme, si-au programat petrecerea chiar si pentru vara lui 2008. Întârziatii ar fi cazul să se grăbească, asta dacă vor o nuntă măcar în vara lui 2009. “Restaurantul Royal are 340 de locuri. Pentru acest an, nu mai avem date disponibile. Sunt ocupate deja si lunile iulie-august ale anului viitor, asa că perechile pot opta pentru intervalul septembrie-noiembrie 2008. Asteptăm finalizarea noului restaurant Madrigal, unde serviciile vor fi de cinci stele" , precizează Bobi Petru, F&B manager, Hotel Palace.

Un deces, bucuria altora...

Dacă sunteti norocosi din fire, nu încetati, totusi, să căutati un restaurant liber. Din motive mai putin fericite, unele cupluri renuntă pe ultima sută de metri la petrecerea de nuntă. În asemenea ocazii rare, dar reale, sansa vă surâde. “Nu prea mai sunt optiuni pentru 2007. Doar câteva posibilităti răzlete. În 1 iulie este o zi când sala de nunti este liberă, o duminică în 22 iulie, una în 14 octombrie. Din cauza unui deces în familie, un cuplu tocmai a renuntat la rezervarea din sâmbăta de 20 octombrie. La o nuntă, se plăteste meniul si personalul. Pot fi maxim 180 de invitati, iar pretul unui meniu este de 150 lei" , adaugă Ana Băltean, sefa de sală a restaurantului Împăratul Romanilor.

Nuntă în cort

Alternativa unei petreceri la restaurant o reprezintă nunta în cort, la modă în acest an, după cum spun organizatorii de nunti. Nunta în aer liber este o variantă la îndemână în cazul în care doriti să amplasati cortul pe o pajiste înverzită, pe un deal, într-o grădină, sau, de ce nu… la malul mării. Organizatorii de nunti sustin că nunta în cort costă aproximativ la fel cât o nuntă într-un spatiu închis. “Depinde câti invitati sunt, depinde ce anume îsi doreste perechea respectivă. Pretul unei nunti în cort este apropiat de costul unei nunti la restaurant. Cu un minim de invitati, pretul porneste de la 2.000 de euro, dar poate ajunge si la milioane de euro, în cazul în care cuplul invită o formatie internatională de muzică, spre exemplu. Avem foarte multe solicitări. Cele mai multe nunti se tin între mai si octombrie, dar suntem disponibili pentru orice perioadă" , spune Constanta Cucu, manager Ton Mariage.

Magda CACE


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 17 aprilie 2007


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter