SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGO piesa de teatru, motivul a 40 de zambete sincere

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Bucuria si energia actorului au avut efect asupra copiilor care pret de o ora l-au sorbit din priviri. Starea de bine care l-a cuprins pe actorul obisnuit cu scena i-a invaluit si pe copii, spiritul sau vesel antrenandu-i de minune. Copiii au ras puternic si sincer, iar la final multumirea actorului a fost ca le-a oferit macar atat: un ceas de bucurie. Actorul Dan Handorean a jucat saptamana trecuta in fata copiilor de la Centrul ┼×colar de Educatie Incluziva nr. 1 Sibiu piesa de Teatru "Fata mosului si fata babei ". Actiunea a avut loc la sediul Bridge Theatre, de pe strada General Praporgescu.

40 de copii cu diferite deficiente de la Centrul ┼×colar de Educatie Incluziva nr. 1 Sibiu au participat, de curand, gratuit la o piesa de teatru. Copiii sunt elevi ai claselor I-IV si au fost insotiti la teatru de catre cadrele didactice. Evenimentul a fost posibil gratie colaborarii dintre Centrul ┼×colar de Educatie Incluziva nr. 1 Sibiu si teatrul sibian.

Piesa de teatru si dulciuri pentru copii

Aproape o ora a durat piesa de teatru si tot atata timp copiii au fost numai ochi si urechi la actorul de pe scena. intr-o incapere neagra, unde patru reflectoare aruncau o lumina pala pe actor si obiectele de pe scena, prezenta copiilor s-a facut simtita datorita vocii care le trada fericirea. Au fost fericiti, veseli, au indragit-o pe fata cuminte a mosneagului si au "certat-o " pe fata rea a babei. Actorul a interactionat cu copiii pe toata durata piesei, iar ei cu entuziasm i-au raspuns la fiecare intrebare. La final, copiii au mers pe scena si, pret de cateva minute, au dansat impreuna cu actorul in cinstea nuntii fetei mosneagului. Pe langa faptul ca au participat la piesa de teatru, copiii de la Centrul ┼×colar de Educatie Incluziva nr. 1 Sibiu au primit si cate un pachet cu produse de la Boromir. Nu este prima actiune de acest gen realizata de tanarul teatru sibian. Bridge Theatre, in parteneriat cu Sibiul Vesel, au initiat o campanie caritabila de teatru pentru copii si batrani. Astfel, initiatorii campaniei au adus bucurie si in sufletele copiilor de la Complexul de Servicii Comunitare Prichindelul, luni, 27 octombrie, tot prin intermediul unei piese de teatru, din repertoriul Bridge. Pana la finele anului va avea loc o alta serie de spectacole in cadrul campaniei caritabile. Primulva fi pusin scenain data de 13 noiembrie, la scoala din incinta Parohiei Evanghelice Gusterita de pe strada Maior Nita Octavian, fiind vorba de spectacolul interactiv "Clovnul Copiilor". De altfel, luna decembrie aduce spectacolul "Sarbatori de iarna", care isi propune sa redea un zambet pe chipul varstnicilor de la Centrul ocupational pentru persoane cu dezabilitati Sibiu - Diakoniewerk International de pe strada Mitropoliei si de la Caminul pentru persoane varstnice Sibiu de pe str. George Cosbuc.
Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 05 noiembrie 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 27 februarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter