SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGOameni de zapada in loc de Facebook, la Saliste

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Sub nota imaginatiei si a fanteziei, cu dorinta de a se amuza si a pune in aplicare cele mai ingenioase idei, copiii din Saliste, organizati in cinci grupuri, au facut oameni de zapada in toata localitatea. Initiativa acestei activitati ii apartine Grupului ┼×colar Economic "Ioan Lupas", prin Danil Beju, director al institutiei, Marius Boromiz, director adjunct, Mihai Axentea, cadru didactic, Radu Baja, coordonator de proiecte si programe educative, precum si lui Ionel Olteanu, colonel in rezerva, cu sprijinul Primariei Orasului Saliste.

"Vroiam sa le si aprindem, dar nu aveam bricheta"

Sambata, 26 ianuarie. O zi frumoasa de iarna, pe fundalul chicotelilor specifice varstei. Asa s-ar caracteriza Salistea, localitate care a gazduit concursul care il avea in vedere pe cel mai frumos om de zapada. Pornim in aventura oamenilor din omat, astfel. Din popas in popas, ii gasim pe Ţarancusul sau Burebista, asa cum i-au spus membrii juriului, pe Suleyman Magnificul, pe XXL, si pe alti oameni de zapada, insa, nebotezati. Cetele de copii si-au unit in acest fel ideile si au pus pe creatiile lor diferite accesorii, de la fular, esarfa, caciula, bluza, la nasturi, lantisoare, bratari si caciuli traditionale. Una din realizarile care au atras atentia este si Craiasa Zapezii. Ea infatiseaza o "mireasa" cu doi copii si o casa. Minutios gandita de cea mai numeroasa grupare de copii, aceasta purta globuri, bratari si voal, avand, chiar, si un tort cu lumanari, pentru a marca evenimentul casatoriei sale. "Aici are un tort, un buchet de flori. Aceasta este de la rochia alba de mireasa, cu lantisor, cu glob si diamante. Tortul are lumanari. Vroiam sa le si aprindem, dar nu aveam bricheta", ne prezinta unul dintre micii artisti, aratand spre operele sale.

De pe Facebook, afara

in ceea ce priveste criteriile de jurizare a concursului, acestea au vizat inaltimea, circumferinta, numarul de accesorii, aspectul estetic, originalitatea si numarul de participanti. Astfel, castigatori s-au dovedit a fi cei care i-au inaltat pe "Tata cu fiul", cu o inaltime de peste doi metri si jumatate, cu numeroase accesorii, aducand aminte de celebrul Obelix, personajul cunoscut al benzilor desenate. in principal, scopul activitatii extrascolare a fost acela de a-i face pe copii sa evadeze din lumea virtuala din fata calculatorului si a retelelor de socializare si sa participe in mod real la jocurile specifice copilariei din realitate. "I-am mai scos putin din fata calculatoarelor, in aer liber. S-a vazut ca le-a placut. A fost prima experienta de genul asta, dar eu zic ca a fost chiar reusita", spune Danil Beju, directorul Grupului ┼×colar Economic "Ioan Lupas" din Saliste, care promite si alte proiecte din aceasta categorie. @nsa cea mai mare realizare nu a fost nici macar ciocolata calda, servita la finalul competitiei, ci amuzamentul de care s-au bucurat elevii, toata ziua.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 28 ianuarie 2013


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 29 februarie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter