SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGOBI paraseste Sibiul. La plecare face cadouri!

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Nu, nu este vorba despre cadouri oferite sarbatoritilor din iulie, ci despre reducerile de 30 la suta pe care OBI le practica in intreaga tara, deci si la Sibiu, in vederea lichidarii stocurilor. Sibienii nu au pierdut nici ei timpul, si-au revizuit listele de cumparaturi, si au pornit la "vanatoare".

"Moarte de om" se poate spune ca a fost ieri dimineata la magazinul OBI din Sibiu. Reducerile de 30 la suta aplicate tuturor produselor i-au scos pe sibieni din case inca de la ora deschiderii, cozile facute de cumparatori la case intinzandu-se pe sute de metri, pana spre capatul magazinului.

Corpurile de iluminat, materialele de constructii, parchetul laminat, gresia, faianta, materialele termo-izolante, articolele sanitare, usile, articolele de ingrijit peluza din fata casei si chiar plantele s-au regasit pe "lista de cumparaturi" a sibienilor, care si-au umplut pana la refuz cosurile. Cumparatorii nu s-au dat in laturi nici de la achizitionat brazi de Craciun sau obiecte specifice sarbatorilor de iarna, pe ici, pe colo, izbucnind si cate o cearta. Din cauza celor care au intrat in fata, bineinteles, pentru ca o stationare la coada (cea mai scurta dintre ele) durand fix 42 de minute si noua secunde.

Prezenta retailer-ului OBI in Romania a intrat in linie dreapta, pentru ca 1 septembrie este data de la care pleaca din tara noastra.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 04 iulie 2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 07 iulie 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 07:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 07 07 2019 11:12 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter