SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGParc nou pentru copiii din Strand

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Copiii, parintii si bunicii din cartierul Ştrand au de ieri un nou parc unde isi pot petrece timpul liber. Cu multa iarba, alei frumos amenajate, tobogane, leagane, carusele, cataratori si un complex modern de joaca, noul parc a fost deschis oficial ieri, iar primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost primit cu aplauze de puzderia de copii, insotiti de parinti, care asteptau sa se bucure de spatiul amenajat pentru ei.

intreaga investitie a fost facuta de societatea Apa-Canal, iar constructorul a fost societatea DPC.

"Apa-Canal continua sa se implice in astfel de proiecte menite sa aduca un plus de confort comunitatii in care aceasta societate functioneaza. Şi proiectul de fata este laudabil si foarte reusit. Parcul este binevenit in acest cartier care s-a dezvoltat mult in ultimii ani, aici locuind multe familii tinere, cu copii ", a adaugat primarul Sibiului. Klaus Iohannis a spus ca Primaria amenajeaza in permanenta spatiile de joaca si parcurile din oras si se bucura ca si o societate din subordinea municipalitatii s-a implicat intr-un astfel de proiect.

Mircea Niculescu, directorul Apa-Canal, le-a spus locuitorilor din Ştrand ca spera sa se bucure de aceasta investitie si sa o si ingrijeasca asa cum trebuie.

Pe jumatate din suprafata parcului a fost plantat gazon, cealalta jumatate fiind amenajata cu alei si banci, dar si cu un loc de joaca pentru copii. Locul de joaca are aproximativ 270 mp si este dotat cu leagane, tobogane, carusele, cataratori si un modern complex de joaca, iar cele noua dispozitive de joaca amplasate in aceasta arie sunt confectionate din lemn si metal. La baza au fost montate dale speciale din cauciuc pentru siguranta copiilor. intr-o alta zona a parcului a fost creata o arie de relaxare, cu mese cu banci si o cismea.

Parcul a fost imprejmuit cu gard, fiind create patru intrari. De asemenea, parcul va fi iluminat pe timp de noapte. Locul de joaca este construit cu respectarea standardelor de securitate privind spatiile publice destinate copiilor, echipamentele fiind certificate ISCIR.

Viceprimarii Astrid Fodor si Virgil Popa si directorul DPC, Gheorghe Lazar, au fost prezenti la inaugurarea de ieri.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 05 septembrie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 22 iunie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter