SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPartidele si-au ales candidatii. Tu pe cine alegi?

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Pentru alegerile din 9 decembrie, USL si-a impartit candidatii. PNL + PC are candidati pentru doua colegii de deputat si pentru doua de senator, restul de patru mandate de deputat si unul de senator revenind candidatilor PSD.

in Colegiul 1, municipiul Sibiu, pentru Camera Deputatilor va candida din partea USL unul dintre cei mai renumiti artisti plastici din Sibiu, presedintele Uniunii Artistilor Plastici, Ion Tamaian. El va candida impotriva actualului deputat Cornel Ştirbet, sustinut de ARD, care vrea sa castige al patrulea mandat.

in Colegiul 2, municipiul Sibiu, pentru Camera Deputatilor va candida din partea USL fostul subprefect Florin Orlatan, iar din partea ARD, Raluca Turcan (PDL), care termina al doilea mandat si il vrea pe al treilea.

in Colegiul 3 Cristian Marian (PDL), sustinut de ARD va candida impotriva fostului sau coleg de partid, Gheorghe Roman, acum sustinut de USL.

in Colegiul 4 pentru Camera Deputatilor, pe locul lasat liber de Ioan Cindrea, ales presedinte al Consiliului Judetean Sibiu, din partea USL a fost anuntat drept candidat inspectorul adjunct al Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor, Ioan Axente. El il va infrunta in acest colegiu pe Florin Neag, consilier local din partea PDL.

Ilie Cretu, din partea PNŢCD, fost candidat impotriva lui Klaus Iohannis in vara pentru functia de primar, va fi sustinut pentru functia de deputat din Colegiul 5 de ARD. impotriva lui, de la USL, va candida viceprimarul Avrigului, Gheorghe Fraticiu.

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Sibiu, Constantin Şovaiala (PDL) va candida pentru Camera Deputatilor din Colegiul 6, unde il va avea de infruntat pe actualul deputat Mircea Cazan (PNL).

Senatul, lupta stransaPresedintele PDL Sibiu, Ion Ariton, candideaza pentru un nou mandat in Senat. Fostul ministru al Economiei il va avea de infruntat pe unul dintre cei mai renumiti medici din Romania, prof. dr. Dan Sabau. Chirurgul va candida in locul Minervei Boitan, care s-a retras din cursa pe ultima suta de metri. "Vreau sa ma intorc la cabinet. Eu sunt medic. Şi mai vreau sa ma ocup mult mai mult de studentii mei de la facultate. Las in locul meu un om care stiu ca vrea si poate sa imi continue munca si proiectele. il sustin din tot sufletul pe profesorul Sabau ", a declarat Minerva Boitan.

Pentru Colegiul 2 Senat, batalia se va da intre Laurentiu Fufezan, de la Alianta Civica, sustinut de ARD, si senatorul in functie, Viorel Arcas, de la PSD.

Fostul senator in legislatura 2000 - 2004, Nicolae Neagu (PNL), in prezent vicepresedinte al CJ Sibiu, intra din nou in cursa. El va candida impotriva lui Ioan Gligor (PDL), fost sef al Directiei Judetene de Sport.

Gant, al saptelea deputatCel mai probabil, Sibiul va da Parlamentului Romaniei si al saptelea deputat. Ovidiu Gant va candida pentru un nou mandat de deputat din partea minoritatii germane. FDGR, ca minoritate nationala are dreptul, potrivit legii la un loc in Camera Deputatilor daca obtine in toata tara, cel putin 10 la suta din numarul mediu general valabil de voturi.
de Laura Buciu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 18 octombrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 22 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter