SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPatronii suspiciosi angajeaza detectivi particulari

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Daca sunteti patron de firma si aveti suspiciuni in privinta angajatilor sau chiar a partenerilor de afaceri, daca aveti nevoie de probe pentru a dovedi vinovatia unei persoane care a produs prejudicii societatii pe care o detineti sau daca pur si simplu vi s-a furat masina, iar autorul faptei nu a fost inca descoperit aveti acum sansa sa obtineti toate aceste servicii. Agentia de detectivi particulari Grup Discret – SRL Sibiu va sta la dispozitie.

Dotare de ultima generatie
Firma este membra a Asociatiei Nationale a Detectivilor Particulari si functioneaza de la jumatatea lunii mai. De atunci, aproape zece solicitari au ajuns pe birourile agentiei. Detectivii detin atestat in aceasta profesie si beneficiaza de aparatura de ultima generatie. "Exista in dotarea noastra un redresor de tensiune pe care il folosim in general in masina, pentru momentele in care ramanem fara o alta sursa. De asemenea, avem o microcamera care se poate amplasa astfel incat sa nu poata fi vazuta si care transmite in eter, iar receptia se realizeaza printr-un receiver. Imaginea poate fi controlata cu ajutorul unui minitelevizor, iar inregistrarile ajung pe format electronic. Mai beneficiem si de o microcamera care are functia de a transmite imagini si pe timp de noapte ", explica Constantin Mateevici, patronul si directorul general al firmei.

Cazuri de toate felurile
Majoritatea clientilor care apeleaza la aceasta firma sunt societatile comerciale.Motivele sunt multiple. " O societate ne-a solicitat sa colaboram pe o perioada mai lunga, pentru ca doreste sa-si deschida o franciza aici si sa verifice seriozitatea si loialitatea angajatilor fata de societate. Sunt si persoane rau intentionate, iar angajatorul isi ia astfel o masura de precautie. In acest fel, poate afla exact cu ce se ocupa fiecare salariat si ce intentii are. Noi punem la dispozitie clientului, exact informatiile de care are nevoie ", precizeaza Ionel Popsa, directorul executiv al firmei. Un caz concret al unei firme care a avut de castigat de pe urma activitatii detectivilor particulari este acela al unui supermarket, dintr-o alta localitate, care avea pierderi zilnice enorme. Patronul societatii respective a apelat la detectivi, care s-au angajat fictiv acolo si au descoperit ca marfa nu intra in magazin, ci doar facturile. Solicitari vin insa si din partea persoanelor fizice. " Lucram acum la un caz, in care unui sibian i s-a furat masina, Un Audi A6. Proprietarul a uitat certificatul de inmatriculare in masina, iar contratul Casco prevedea ca in lipsa acestui act, posesorul autoturismului nu beneficiaza de despagubire. Astfel, persoana respectiva a apelat la noi si spera sa dam de urma masinii ", adauga Ionel Popsa. Firma are posibilitatea sa efectueze servicii si in afara tarii. In plus, detectivii sibieni au fost solicitati din Germania pentru a identifica masini care au fost furate sau inchiriate din Germania si despre care se stia ca ar s-ar afla pe teritoriul Romaniei.

Costuri in functie de complexitatea cazului
Potrivit reprezentantilor societatii, romanii au inceput sa apeleze mai des la firmele de detectivi particulari. " Lumea a inceput sa se educe si sa apeleze tot mai des. In partea de vest a tarii de exemplu, solicitarile sunt cele mai multe, majoritatea societatilor lucreaza cu agentii de detectivi – mai ales societatile de leasing, care inregistreaza pierderi. Avem si noi un astfel de caz ", mai spune Ionel Popsa. Costurile unui astfel de serviciu variaza in functie de dificultatea cazului – timpul alocat mijloacele, tehnica. De asemenea, tariful este diferentiat pe ora, zi de investigatie sau pe caz. In principiu, in cazul recuperarii unui bun disparut, tariful ajunge la aproximativ cinci la suta din valoarea acelui produs. " Noi spunem unde se afla produsul respectiv, noi nu facem recuperari. Recuperarile se fac de catre stat ", explica directorul exectiv. Pe langa aceasta suma se mai adauga si cheltuielile suplimentare - pentru diurna, hotel, telefoane sau carburant. Pe de alta parte, o zi de filaj specializat cu trei echipe ajunge la aproximativ o suta de euro pe zi. La ora actuala, Sibiul are aproape 30 de detectivi particulari atestati.
de Adina ALEONTE


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate sambata, 09 august 2008


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 07 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter