SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGPD il sustine pe Johannis. Da sau ba?

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Presedintele la judet al PD, Nicolae Neagu, a lansat ideea. Johannis sa nu aiba contracandidat din partea democratilor. Pana una alta, insa, decizia trebuie sa vina de la organizatia municipala, unde Cristian Bicher este presedinte. L-am gasit prins intre intalniri prin care incerca sa faca rost de bani pentru bugetul CSU Sibiu.

Reporter: Cei de la PD sunt lasi ca nu propun un contracandidat actualului primar?

Cristian Bicher: in principiu, cand pleci la o „lupta " politica, trebuie sa pleci pe toate planurile. Avand in vedere ca este un primar de exceptie, exista si varianta aceasta, ce nu trebuie contracarata. L-am auzit si pe domnul Corneliu Bucur care a spus ca atunci cand pornesti la „lupta " trebuie sa ai un candidat. Are perfecta dreptate si el. Este insa o decizie pe care o vom lua ulterior, probabil in urmatoarea luna. Daca opinia presedintelui de la judet este aceasta, nu am decat sa o respect, dar nici eu, nici el nu vom fi cei care vor hotara. Partidul o va face.

Rep.: Ce pierde si ce castiga PD in aceasta situatie?

C.B.: De pierdut, nu pierde, dar nici nu castiga nimic. Important este sa facem bine jocul politic. Pe noi ne intereseaza Consiliul Local, unde trebuie sa avem cat mai multi consilieri, avand in vedere ca avem oameni foarte buni in partid.

Rep.: Cum veti reusi sa promovati echipa, in cazul in care Johannis, pe care il sustineti, va veni cu mesajul „am nevoie de o echipa FDGR in Consiliul Local "?

C.B.: Prin actiunile si propunerile pe care le vom face. inca sunt multe de facut in Sibiu.

Rep.: Pana acum, in alegerile de toate felurile s-a mers pe candidatii-locomotiva. Ce va face sa credeti ca veti reusi sa castigati printr-o noua formula?

C.B.: Eu ma bazez pe faptul ca sibienii sunt receptivi la ceea ce primesc din partea partidelor. Nu vreau sa comentez ce se intampla la nivel national cu partidele. Cred ca sunt buni si oamenii locomotiva, dar si echipa este importanta. Undeva intre cele doua lucruri este solutia potrivita.

Rep.: Dumneavoastra va propuneti o candidatura, la nivel local sau central?

C.B.: Deocamdata, nu. Am in cap o singura problema pe care sa o rezolv, cea a baschetului sibian.

„Sunt stresat de problema banilor "

Rep.: Cum stam cu echipa?

C.B.: Suntem pe drumul cel bun, partea grea este cea financiara, unde sunt cativa oameni care ne-au ajutat. Este domnul Carabulea, Atlassibul, Banca Carpatica, este Poliflexul, domnul Cotarcea, Alcomsibul, domnul Aldea si domnul Johannis, care pe finalul anului trecut ne-a ajutat cu o suma semnificativa si de aceea am si reusit sa incheiem sezonul, avand mari dificultati totusi. Noi nu avem sponsori cu bani veniti de la buget si este greu sa scoti din buzunarul oamenilor bugete exorbitante cum au cei de la Rapid sau Targu Mures, care primesc bani de la Romgaz, de exemplu. Sunt echipe cu un buget de 600-700.000 de euro, destul de multe. Noi incercam sa ajungem la un buget onorabil si sa terminam pe drumul cel bun. Pot sa va spun ca Cristian Craciun este jucatorul CSU Sibiu, nu este jucatorul celor de la Medias. Sunt extrem de stresat de problema banilor. Este pacat ca o echipa precum CSU sa lupte sa ramana in Divizie, in loc sa se lupte pentru un loc fruntas.

Rep.: Este fezabil un parteneriat intre CSU si administratia locala?

C.B.: Am avut o discutie pe aceasta tema, domnul primar ne-a promis ca ne va ajuta si am incredere in aceasta promisiune.

Rep.: Care este bugetul CSU si care sunt tintele pentru acest an?

C.B.: Nu pot sa va spun bugetul, i-am amintit pe cei care au fost si sper sa fie in continuare alaturi de echipa, daca ne ajuta si Consiliul Local, cum s-a intamplat si in alte judete, presupun ca putem sa mergem zambind, sa defilam. Nu neaparat sa terminam numai cu victorii, pentru ca este foarte greu. Sunt echipe cu 1,5 milioane de euro buget. Clujul are undeva pe la 700.000 de euro, deci bani multi.

Rep.: Nu este in stare Sibiul sa dea jumatate de de milion de euro pentru o echipa care sa dea performanta?

C.B.: Nu Sibiul trebuie sa fie in stare, ci eu. Trebuie sa ne luptam si sa ii conving pe oameni sa dea bani pentru a ajuta echipa, fiind singura de nivelul acesta din Sibiu.
de Traian DELEANU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 19 iulie 2007


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 21 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter